Dobry den, mohl by mi prosim strucne nekdo odpovedet kolik usetri student na dani apod oproti ostatnim, kdyz je studentem denniho studia a pracuje na plny uvazek kazdy mesic po cely rok. Na internetu toho je spousta, ale pletou se mi pojmy sleva na poplatnika a studenta a zadny konkretni priklad jsem nenasel. Kdy se kam musi s cim jit, aby se penize vratily? Pokud to rak tedy vubec jde. Asi nejlepe bych to pochopil na prikladu. Napr, zaklad 11 tisic, cisty vydelek 20 tisic. Dekuji.
Můžeš "ušetřit" slevu na na poplatníka (jako každý) + na studenta (jako každý student - student z hlediska zákona, tj. kdo má status studenta, ne každý kdo chodí do nějaké školy).
A je k tomu třeba prohlášení poplatníka daně ("růžový papír") a v tvém případě i podání daňového přiznání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.