Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co podporuje růst vlasů

Od: liliana* odpovědí: 12 změna:

Nevíte o prostředku,který by podporoval růst vlasů?Díky za odpovědi.*nevi*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

jsou jich tuny pro ty kteří mají peníze. Ovšem zda po nich ty vlasy narostou ...

Ale jde to i bez imdb.com/...

jessi*

Podle mě je nejlepší na růst vlasů Biosil.Podporuje rust nehtů a vlasů.Doporučila mi to kadeřnice.Stojí to asi 60Kč ty tablety.

lm®

vyzkoušeno:Biosil 1-2xdenně,stojí 58 Kč,je tam 60tbl.

alf*

fotky prokazatelně před a po by nebyly? :;)

Fotky nejsou, ale druhý poradní hlas ano: Biosil je skvělý na vlasy i na lámavé a štěpivé nehty. Za půl roku jsem měla pevné tvrdé nehty a značně ozdravené vlasy.

hanule11

ale pozor Biosol je také navykový vitamín určitě ho nedoporučuji užívat celoročně;) jinak rozhodně existují různá tonika na podporu růstu a vypadávání vlasů- a dodat to ještě nějakou speciální masáží- zaručeně budete spokojená

jos*

Někdo radí Biohar, Biosol a Biosil ... je to to samé. Mám kouty a potřebuju s tím něco dělat! Díky

jos*

Jaký je mezi nimi rozdíl ...

malaulicnicevcelkamaja*

Jo BIOSIL je celkem dobrej:) taky používám:) a hlavně to není cenová palba jako všechny ty ostatní

tomh*
hodnocení

1x

Nic není..věř mi ;)

malvinka*
22.05.09 21:31
hodnocení

0x

Biohar

amlim*
hodnocení

0x

Celkově přísun vitaminů a minerálů ve stravě, pitný režim,ošetřování vlasů,kvalitní šampon ,kondicionér,chránit je před nadměrném sluněním. A kde nestačí příroda, tak přírodní doplňky výživy,ale opravdu přírodní nejen rádoby,takové pilulky více škodí než prospívají.Já používám Nutrilite.Růst vlasů (nehty, pokožku)z této řady podporuje Hair,skin ,nails 90tbl-1 tbl denně 580,-kč Hezký den!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]