Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zajímalo by mě jaký na tohle budete mít názor.Už delší dobou mi vrtá hlavou, zda je lepší mít svoji "lásku" na stejné škole, nebo třeba v práci, nebo uplně z jiného prostředí - kde se dva budou vidět jen při domluvené schůzce.Snad alespoň trošku pochopíte, na co se ptám
Jaký je Váš názor?
Je takové rčení: Co je v domě, není pro mě. A to proto, protože není dobře spolu trávit většinu dne, je dobře mít svůj život a lásku mít jako krásnou součást. Ne aby láska byla životem. A pak, když to nevýjde, budete se stále potkávat, lidi okolo budou mluvit, donášet a to ke klidu nepřispěje ani jednomu.
Jsem pro lásku "odjinud", ne ji celý den vidět ve škole, v práci. Ten partner je pak takový vzácnější, když ho nevidím pořád.
Studovala jsem, můj kluk už měl po vojně, pracoval a aby se snad nenudil, ještě k tomu večerně studoval - 3 x do týdnu. Takže jsme moc času na setkání neměli, snad jen o víkendu, ale to zase měl plno školních povinností /např. složité rysy.../ Takže každé setkání pro nás oba bylo svátkem a dodnes na to moc ráda vzpomínám. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.