Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrozně se mi líbí

Od: hetty* odpovědí: 5 změna:

Je mi hrozně sympatický jeden kluk a nejen to hrozně se mi líbí prostě jsem do něj zamilovaná... Jenže je tu pár háčků:

1. Je o dost menší ( výškově) :(

2. Líbí se většině holek ze třídy

3. S mojí nej kámoškou jsme se rozhodli že mu napíšem anonymní dopis ten dopis byl hrozně hezky napsaný ale už od začátku nás každý podezíral že jsme ho napsali. Nedávno jsme s klukama hráli otázky přes papírky a oni se zeptali kdo se nám nejvíc líbí z naší třídy a po nějakém tom přemlouvání jssme napsaly jeho...

Zbytek dne byl podivně zamlklý ne až moc - ale přece jenom byl ... Nevím jakn na něj mám zapůsobit ... A taky si myslím že jsme ho tím dopisem vylekali...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

nevím kolik ti je let, ale i já když byl mladší, tak jsem zkoušel všelijaký fígle :-D Nejvíc zafungoval osobní kontakt, když jsem nechtěl, aby mě u toho viděli i ostatní lidi, tak jsem danou slečnu oslovil na cestě do školy a nebo až po škole. Pravda neměl jsem 100% úspešnost, ale vždycky z toho bylo aspoň kamarádství, i když chvíli jsem si na to zvykal :-D

Předtím jsem se samozřejmě snažil zjistit co nejvíc informací o dané slečne, jenže to ještě žádný FB nebyl a frčelo lide.cz, kde měl každý jen pár fotek :-D Zjisti si jestli nemáte společný koníčky, to je podle mě nejlepší způsob jak začít a nikde není psáno, že když to nejvyde hned na začátku, že to nemůže vyjít i časem ;)

iz*
hodnocení

0x

Hetty, jak by ses asi tvářila na dopis od kluka, který by ti napsal spolu s kamarádkami? Ani se mu nedivím, že ho dopis od tebe, kamarádky a vašich kamarádů vylekal. Proč jste mu s kamarádkou nenapsaly samy? A úplně nejlepší by bylo se nesvěřovat jiným, ale napsat mu sama.

Ještě mne napadá, že to, co považuješ za hrozně hezky napsané, může adresát vnímat úplně jinak. Obzvláště, pokud se na tom podíleli kamarádi ...

Jak to opravdu bylo? Tak, jak jsi napsala? Nebo jinak?

fetty
hodnocení

0x

Ahoj,
víš,.. kluků, co se ti budou líbit, bude ještě opravdu hodně, věř mi. Ve tvém věku jsem taky takovým "kecům dospělejch" nevěřila a pokaždé byla přesvědčená, že TOHLE je ta pravá láska a už nikdy nic lepšího nepřijde. A ono pokaždé přišlo. Ale z každého vztahu jsem si odnesla malý šrám na srdci, čehož strašně lituji - já být na tvém místě, vykašlu se na nějakého kluka, o kterého by ses ještě musela přetahovat s ostatními. I kdybys ho "získala", holky by ti ho záviděly a to nikdy nepřináší dobrotu.
Počkej si. Je mi jasné, jak je pro tebe momentálně důležité, kluka mít. Ale nestojí to za to. Určitě ne v tomhle věku.
A jen se ještě zmíním o výškovém rozdílu.. možná se to zdá jako pitomost, ale podle mne je opravdu důležité, aby byl kluk vyšší nebo alespoň stejně vysoký jako holka. Potřebuješ se o někoho opřít. A klukovi taky dělá dobře, když je větší než holka - má pocit, že ji může ubránit, zachránit, že na ní stačí. Může pro něj být velmi frustrující promenádovat se po městě s o hlavu větší holkou. A podobný pocit bys měla i ty (znám to).
Ve tvých letech jsem měla poměrně hodně kratších známostí, i když mi tou dobou připadalo, že se o mne nikdo nezajímá a strašně mě to štvalo. Teď toho lituji. Kdybych mohla vrátit čas zpět, raději bych ten čas věnovaný klukům zaměřila třeba na hru na nástroj nebo učení se (myslím i praktickým věcem), abys v budoucnu byla pro vztah připravená.
Tím, že si počkáš pár let, nic nezkazíš. Nejdřív je třeba na sobě pracovat - i duševně. A nezapomeň, že kluci jsou trošku "opoždění". Samozřejmě záleží na jednotlivci, ale obecně si myslím, že dokonce i kluci, kterým je 18, ještě pořádně nevědí nic o životě...
:)

petr02

No to je opravdu rada jak stehno, citově umrtvíme mládež.. To je úplně jedno, jestli z toho bude láska na celej život nebo jenom na rok nebo žádná, láska se má prožívat naprosto v každém věku, od školky až do smrti a šrámy k lásce neodmyslitelně patří.

Jinak bych poradil buď přímej osobní kontakt když bude sám a nebo napsat přes facebook, sehnat email, mobil, apod, což je asi jednodušší a tuším, že i jemu to bude víc vyhovovat.

hetty*
hodnocení

Moc děkuji za všechny odpovědi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]