Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak vytvořit dva grafy v jenom ve Wordu 2007. Mělo by to vypadat nějak takto lilt.ilstu.edu/... Bohužel se mi to vůbec nedaří, na internetu se na to ptá také docela dost lidí, ale nikdo pořádnou odpověď nedostal. Pokud by někdo věděl, tak bych byl moc vděčný za každou pomoc.
Jsou to "dva grafy" vedle sebe, ale v jednom rámci, takže to nejsou dva grafy, ale jeden. Proto jsem přidal názorný obrázek. Proto se ptám, jak to vytvořit. Dva různé grafy vedle sebe taky dokážu vytvořit, ale takto to bohužel udělat nemohu.
do jednoho pole dva vložit půjdou.
Proč ne?
takhle to dopadne po vložení do wordu, jde jen o to odstranit orámování, s tím jsem se už nedělal a navíc je vidět, že je to vyskládané. Ale odstranit, obarvit, podklad ... no asi jak člověk potřebuje si to dobarví, doladí.
Text samo obtéká oba grafy v jednom rámci, to lze také nastavit jak má obtékat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.