Nejste přihlášen/a.
Francouzák jsem považoval vždycky za hnusárnu.Olizovat se jazykama,nedejbože teď v období všemožnejch nemocí,je prostě dost riskantní řekl bych:D
Má nová přítelkyně ho ve středu při rozloučení zkusila,no tak jsem se teda taky přidal a jako neni to špatný:D No ale o to nejde.Dneska jsme se zase viděli a prostě nevim co si o tom myslet.
Když se líbáme,tak ok.Ale při francouzáku se po chvíli líbání odsune,strašně silně mě obejme,zdá se mi že se jí klepou trochu ruce a dneska jí tekly i slzy.Ptal jsem se jestli je všechno ok a s takovým divným tónem v hlasu řekla že jo.
Když jsem jí dával polibek na rozloučenou,fakt jen pusu na pusu,protože jsem nevěděl jestli je všechno v pořádku,i když říkala že je,tak si zase začala vynucovat francouzák.Neotvíral jsem pusu hned,ale pak mi to bylo blbý, :D takže jsem se tomu nakonec poddal. No a zase pak plakala.
Není to vyloženě pláč,spíš takový jako když na vás jde smutek,jdou vám slzy do očí,občas nějaká ukápne,ale nebrečíte.Jsem z toho dost špatnej a nevím jak si to mám vysvětlit.
1x
co se jí zeptat, proč se jí hrnou slzy do oči při vašem polibku? To může být spousta věcí, třeba se opravdu něco děje a bojí se nebo neví jak to říct, naopak to můžou být slzy štěstí nebo úplně něco jiného.
Samozřejmě,že jsem se jí ptal,jestli je všechno v pořádku.Píšu to i v otázce:D Ale je mi to prostě furt divný...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.