Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest kolem achilovky

Od: zbynek18 odpovědí: 4 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli by mi nekdo neporadil co by to mohlo být. Už druhý den mě tak tupě bolí noha vzadu kolem achilovky. Mám to mírně oteklé, chodit můžu ale zdá se mi že trošku pajdám. Nevím od čeho by to mohlo být, nepamatuju si , že bych nějak blbě stoupnul nebo tak, ale v práci nohy hodně používám. Nevíte co by to mohlo být, nebo s tím dělat? Díky moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud je to oteklé, tak tam bude asi zánět. Možná jenom namožené a bude stačit klid a chlazení. Pokud se to nezlepší, tak by to měl vidět lékař. Zdravím!

petr02
hodnocení

0x

Doktor Hnízdil by řekl něco ve smyslu, že toho je na tu achilovku moc a měl byste ubrat, protože nemoc nebo bolest je informace o tom, že něco děláte špatně. A pravděpodobně by měl pravdu. Kdysi dávno mě taky bolela achilovka, snad až několik měsíců, hodně jsem běhal, ale opravdu hodně. I přes bolest jsem stále běhal, po nějaké době jsem přestal a přestala bolet i achilovka. Je to prosté.

bruk600*
hodnocení

0x

Taky mě bolí a podle na internetu nalezených informací, je to zánět achylovky. Tak si to zadejte do vyhledávače a nastudujte si co a jak. Mě částečně pomohl Ibalgin duo effect, ale je to asi delší dobu léčení.

hodnocení

0x

pokud je to zánět achilovy šlachy, tak by vám v ní mělo jakoby vrzat, já měl taky zánět z nachlazení a námahy, s bolestí jsem pak ještě ujel asi 70 km na kole a druhej den už jsem měl na tři tejdny škrobák, samozřejmě zákaz chození a namáhání, pokud se to neléčí, tak jednak si zaděláte na chronické záněty (vrací se pravidelně) a jednak vám ta šlacha může taky prasknout, což obnáší operaci a léčení na třičtvrtě roku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]