Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cestovní taška-zabezpečení

Od: fasa odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

myslíte, že může být na letišti problém s velkou cestovní kabelou,když ji převážu páskem na kalhoty :) myslím hlavně proto,že je tam kov. Na můj kufr mám koupený obal a na cestovní tašku to nepasuje a přemýšlím jak ji alespoň trochu zabezpečit ,kdyby se stalo něco se zipem...O foliování na letišti vím,ale stojí 12 eur tak přemýšlím,jak ušetřit:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A na zipech, kolečkách atd kov snad není?

Nemá význam si kufr nebo něco nějak extra zabezpečovat, protože když někdo bude chtít tak to otevře stejně. Cenné věci sebou do letadla a o hadry nikdo nestojí.

Jinak tašku si klidně můžete do folie zabalit doma...

fasa
hodnocení

No právě ono ten kov je všude,jen se toho trochu bojím,protože mě minule ne a ne u kontroly pustit,už jsem byla vyzutá skoro svlečená :) Foliovat už jsem zkoušela,nějak to nedrží,asi špatná folie. Já vím,že kdo bude chtít tak kufr otevře,spíš mě šlo o to ,aby se náhodou neotevřel sám tak už mám objednaný alespoň popruh :)

ano nesmíte mít kov na sobě (oblečení, boty, atd...) ale zavazadla jdou přes rentgen a tam je to úplně jedno.

jinak nevím jakou folií jste to balila, normálně se používá klasická stretch folie a musí držet

honzacz*
hodnocení

0x

Zavzadla se "rentgenují" takže je celkem jedno, jestli je na pásku kovová přezka. I v zavazadle můžete mít kovové předměty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]