Nejste přihlášen/a.
Jsem od začátku října dosud v neschopnosti a lístek na peníze k 31.10 jsem odevzdal 7.11. Vím, že peníze dostanu později, ale snad to není hrubé porušení pracovní kázně, jak na mne nadřízený křičel. Nebo mohu na základě toho dostat výpověď? Nikdy jsem žádný vytýkací dopis nedostal ani jiný konflikt nebyl. Děkuji za odpověď
Dobrý večer, výpověď se z tohoto důvodu nedává, ale spíše to komplikuje zpracování mezd, pokud náleží náhrada od zaměsntavatele prvních 14 dnů a potom se například musí dělat opravné hlášení vůči OSSZ či VZP. Je to i Vaše omluvenka v zaměstnání (odtud to porušení pracovní kázně), takže byste měl co nejdříve doručit lístek zaměstnavateli ke zpracování a on už to předává dál OSSZ.
Děkuji za reakci, nebyl to úmysl, doklad jsem dnes dodal... jen mě překvapilo to nepřátelské a hrubé chování
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.