Nejste přihlášen/a.
Je vhodné se dívky po 3 týdenní známosti zeptat, jestli jí nevadí moje doteky? Celý náš vztah jestli se tomu tak dá říkat se vyvíjí hodně pomalu. Asi je to mojí vinou, je to moje první vážná známost, tak v tom jak se říká neumím moc chodit. Jenže si myslím, že trochu za to může trochu i ona, protože je taková, nevím jak to nazvat, nedobytná nebo se bojí?
Prostě i po 3 týdnech co jí znám tak se trochu bojím jí dát třeba pusu nebo se s ní mazlit třeba v autobuse, kde na nás kouká spousta lidí. A to z toho důvodu, protože od ní nemám žádnou zpětnou vazbu (ano, přidá se když začnu, ale ona nikdy nezačne, tak nevím jen jestli to nedělá jen proto, že jí je trapné mě odtrhnout před tolika lidma) a nerad bych aby jí to bylo nepříjemné.
Nebo další věc - sedíme v autobuse vedle sebe, koukáme na sebe, ale obejmout jí, pohladit, chytit za ruku musím já, vždycky mi přijde, že po chvíli přemýšlí zda to udělat, pohne třeba rukou směrem ke mě, natočí se, přisune se, ale prostě to nikdy neudělá jako první.
Na druhou stranu když se třeba po několika dnech vidíme a přivítáme se polibkem, tak jí musím až skoro odrthnout, protože se oblizujeme strašně dlouho a ona stále ne a ne skončit - ten polibek prostě je v její režii a i po lehkém naznačení toho, že by to stačilo a budeme pokračovat, se mě drží jako klíště.
Takže city jednostranné asi nebudou, spíš se trochu bojí jak zareaguju třeba na ten dotek řekl bych. Ale to je zase takové divné, protože ví, že když mě nechytne ona, tak já to za chvíli stejně udělám... To mě mate a fakt nevím.
" Mazlit se s někým"v autobuse nebo jinde na veřejnosti nepovažuji za šťastný nápad. Podle mne záleží na tom, jestli dokážete odhadnout vhodnost prostředí a chvíle ...
Jinak souhlasím s Hangarem.
Kdyby se nelíbilo, ihned to poznáš...
Pokud tě po několika dnech nepřítomnosti chce skoro sníst a nechce s tím skončit je vše víc než jasné...
A ač se možná v autobuse stydí, asi se stydí celkově ale najevo to dává, třeba jen patří k těm kteří čekají na ten první impuls od chlapa..
Nakonec dle toho povídání, možná je to i její první vážný vztah a je z toho vedle mnohem více než ty, např přemýšlí zda se na vás někdo nedívá, zda se při tom nečervená, co by na kluka řekla máma a další milión věcí které má v tu chvíli v hlavě, to vše se ztratí absencí s touhou která poté vyvolá onen dlouhý polibek...
Nakonec 3 týdny je nic, takovou věc bych řešil až spolu budete 3 měsíce a budete to stále nějaké podivné, ono potichu se ji do ouška zeptat při chycení za ruku "vadí to" taky může udělat své a vše vyřešit, asi spolu ještě neumíte komunikovat tak jak by to chtělo...to věc která se časem poddá...hlavně žádný stres
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.