Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádost o debetní kartu - FIO

Od: kipo odpovědí: 9 změna:

Kde v e-bankingu FIO žádat o debetní kartu. V kolonce smlouvy mám nabídku jen na platební karty ale ne debetní, vhodné pro výběr z bankomatu. K účtu nebyla. Jak na to?

doplněno 04.01.15 19:31:

Ještě, subdotaz. Jak dlouho trvá doručení karty?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mám pocit že si pletete kreditní a debetní kartu. Debetní karta je platební karta, kdy platíte svými vlastními penězi. Kreditní kartou naopak utrácíte peníze banky, které posléze splatíte.

hodnocení

0x

FIO debetní karty nemá, můžete zažádat o kontokorent k účtu

přehled nabízenýc/...

doplněno 04.01.15 19:51:

fio.cz/...

doplněno 04.01.15 22:24:

jj, sory, debetní x kreditní

ohneta*

Fio nemá debetní karty? A na to si přišel kde? Vždyť na ně uvádíš odkaz.

Mam u FIO debetni kartu a zadal jsem o ni na pobocce. Jinde to v te dobe neslo.

vlazy*
hodnocení

0x

"Kde v e-bankingu FIO žádat o debetní kartu." Na záložce "Smlouvy" jsou "Návrhy smluv" a tam jsou 2 smlouvy o vydání platební karty (pro majitele účtu a pro jinou osobu). Po kliknuti na "Podepiš" (nezkoušel jsem) se asi dostaneš na potvrzení smlouvy a tím asi o kartu i zažádáš.

"FIO debetní karty nemá," A na to jsi přišel jak nebo kde jsi to zjistil? Já debetní kartu od FIO taky mám.

ok, už jsem tam doplnil, že to byl omyl s kreditkou

vlazy*

pavouk: Pokud se nepletu tak FIO ale kreditky nemá. Mají pouze debetní karty. Šíříš tu zbytečně nesprávné informace.

ohneta*

No šak jo, pavouk chtěl nejspíš napsat, že fio kreditky nemá

tak tak, dík, pletu si pojmy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]