Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásilka poslaná přes PPL

Od: zwiki* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den.Má mě přijít zásilka a PPL mě informoval přes e-mail-

Vážený zákazníku

Svozovou listinu připojenou v příloze prosím vytiskněte a předejte řidiči při předání Vašich zásilek.

S pozdravem,
Váš tým PPL

To mě překvapilo,protože se mě to v minulosti ještě nestalo,abych musel mít takové povinosti :).Takže nic se tisknout nebude a uvidím.Co vy na to?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

zasíláte balík přes PPL nebo čekáte dodání? dle znění otázky čekáte na doručení (v tom případě pouze podepíšete dodání, příp. zaplatíte dobírku), dle sdělení PPL chcete poslat balík a proto máte dodat i vytištěnou Svozovou listinu...někde udělali soudruzi z NDR chybičku...

hodnocení

3x

To je fakt podivné. Třeba já vůbec nemám tiskárnu. A mít nebudu. Nepotřebuji ji. *sok* Navíc si myslím, že v obchodních podmínkách není ani zmínka o nějaké povinnosti vytištění čehokoliv.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, minulý týden jsem dostal balík přes PPL - nejdříve byla domluva s řidičem telefonem, kdy budu doma, potom přijel, chtěl občanku a peníze (dobírka). Nic bych netisknul. Zdravím!

doplněno 06.11.14 08:55:

Nemáte zač.

majsterjoe*
hodnocení

1x

Svozová listina se používá při odesílání balíků. Ne při přijímání. Pravděpodobně jde o chybu PPL a jejich dispečinku.

kangaroo*
hodnocení

1x

To bude nějaký IT šotek a záměna odesílatele/příjemce. Mě se zase stalo před měsícem, že v depu můj balík přelepili znovu a jinýma kódama a týden ležel někde u Ostravy v depu :-D

zwiki*
hodnocení

Děkuji zkušeným rádcům za rady.

prosbaa
hodnocení

0x

Zdravím,

neporadím , ale chci Vás poprosit dejte pak vědet o co šlo.

Jsem zadala do googlu svozová listina ppl a nic konkrétního to nenašlo a tak jeden neví co ho může taky potkat.

Děkuji a přeji hezký den všem

zwiki*
hodnocení

Ahojte.PPL přijel ,chtěl jen občanku a o svozové kartě nemluvil.Takže to byla chyba nebo přílišná aktivita z PPL. :)

hodnocení

0x
Netřeba nic tisknout. Patrne jde o sotka. S PPL mam bohate a dlouhe zkušenosti, nikdy problém. . Narozdil od Pošty, to je tragédie sama.
Klidný den Lípa

atj*
hodnocení

0x

jj a řidiči ty etikety občas mívaj když je to domluvené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]