Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Píšu si s jedním mužem ze seznamky asi přes 2 měsíce. Teď se máme zrovna sejít, ale při domlouvání přes SMS došlo k nedorozumění a už se zřejmě nesejdeme. Protože neodepsal na posl. Sms. Je to víc jak 24 hod. On totiž dělá to, že když mu napíšu, tak neodepisuje hned, ale třeba až druhý den nebo za 4 hodiny. Zkrátka jak se mu chce. Já čekám odpověď a přijde, když už ji nečekám. Pokud se na něčem domlouváme, a ptám se ho na setkání, tak snad akorát včera večer mi odepsal hned, ale napsal nesmyslnou Sms. Jako by byl mimo. Tak jsem mu hned odepsala, že to pochopil obráceně a od té doby se neozval. Můj názor je ten, že někoho má a hledá povyražení nebo změnu. A nebo není připraven na vážný vztah. Párkrát se mi to stalo a později se moje tušení potvrdilo. Pak je ještě možnost, že je prostě takový, že hned neodpovídá. Dělá to i večer, když není v práci, že mi jednou odpoví a ukončí to tím, že napíše hezký večer a pak už nic. Odepíše až druhý den. Stalo se Vám to dámy s nějakým mužem? Já toto chování moc nechápu. Jinak peníze na Sms má. Myslím, že i když se sejdeme, tak to asi nedopadne.
Nejspíš toho má více - kdyby o Vás stál tak odpoví hned.
doplněno 05.11.14 23:28:Ano - píšete že napsal nesmyslnou sms , nebyla náhodou určená někomu jinému? , ne nebyla , až se sejdete tak buďte raději ostražitá .
doplněno 05.11.14 23:44:V 36 letech si můžete fakt vybírat Vy ( v tomto věku je půl národu rozvedená ) , jste vnejlepších letech.
Kdyby o mě vůbec nestál, tak neodpoví vůbec, ne? Stojí o mě asi na půl. On napíše vždy dlouhou zprávu a nechce, abych mu hned odpovídala, mi připadá. A já mám raději krátké stručné odpovědi, ale časté.
Je to asi neseriozní. Nebyla určená někomu jinému. On myslel, že jsem se chtěla sejít zítra a já mu napsala, že myslím dnes myslím a on napsal, jestli potřebuju se setkat dřív než odpoledne, tak že by to šlo, ale jiný den myslel. Ale psala jsem mu to jasně, jaký den jsem myslela. Když jsem mu napsala, tak opět dlouho žádná odpověď. Tak jsem mu napsala, že já vlastně nepotřebuju. To slovo "potřebuju" mě docela zarazilo. Jako bych se doprošovala jsem měla pocit. Od té doby se neozval.
doplněno 05.11.14 23:49:Omlouvám se za chybu. Myslím- jednou mělo být.
Oproti mé spodní odpovědi mám z tohoto příspěvku pocit, že jste na něj docela bezdůvodně vyjela. Napsal, jestli se potřebujete setkat dřív, než odpoledne. Můžete mít totiž práci, důležité obíhání úřadů, pokec s kamarádkou atd atd. A vrátí se mu kousavá reakce, že VY nic nepotřebujete. Popravdě, možná jste si vrátka zabouchla sama touto nafrněnou sms, kde mu dáváte na odiv, že o něj vlastně nestojíte. No, tak se nedivte, že teď neodepisuje.
Nicméně, co jsem napsala dole, platí. Za dva měsíce ani jednou nezavolat a napsat jen někdy, to je tedy "zájem".
Asi už bylo napsáno všechno. Myslím si, za sebe, že pán může mít klidně několik želízek v ohni. Že si prostě jen tak hraje, lechtá si své sebevědomí, jak o něj ženy stojí, jak mu volají a píší SMS a kolik jich je! . Ale do skutečného setkání se asi příliš nehrne.
Setkání s ním bych se nebránila, abych viděla, jak to asi doopravdy je, ale byla bych nadmíru opatrná.
Jinak - ve 36 jste pořád v dobrém věku a nemusíte brát všechno bez výběru. Dá se najít slušný partner. Jenže už je hodně přebráno. Většinou zůstanou v podobném věku sami mamánkové, či nějací paprikové, kteří tráví čas raději v hospodě, než se ženou a chtějí mít svůj klid. A nebo rozvedení a přiznejme si, to už je také second hand. Jistě, nejsou proto všichni špatní, příčiny rozvodu mohou být jakékoliv, ale prostě člověk už musí být obezřetnější, už to není ta nepopsaná kniha, jako 20 letý kluk.
Proto na něho nenaléhejte, třeba mu právě to dělá dobře, jak moc o něj stojíte. Chovejte se jako on, občas napište, občas ne. To setkání zkuste, uvidíte sama, naživo poznáte daleko víc, než z nějakého psaní. Ale za sebe: moc nevidím, že by z toho mráčku mohlo pršet. Spíš ne. Jaga.
Promluv si s ním... Jestli četl rady na internetu, tak mu tam všichni radili, že má držet ženskou v nejistotě a neodpovídat hned, aby nevypadal, jako že je do ní strašně udělanej. Další možnost je, že někoho má nebo i jen taková maličkost, že prostě nenosí mobil u sebe, přijde třeba domu z práce, položí ho někam na poličku a veme si ho zase ráno před cestou...
Tak toto na budoucí vážný vztah vůbec nevypadá. Pokud by o vás onen dopisovatel stal, tak se bude chovat jinak. Nechapu, proč se zenete za takovým typkem? Určite máte navíc. A není vám divné, že vám přišla zmatená SMS od něho? Možná si dopisuje s vícero seznámeníchtivymi ženami, a pak v tom má sám zmatek. Nebo byl opilý...
Zdravím eulalie. Děkuju, že mám navíc. Je mi divný, že napsal zmatenou sms a pak už neodepsal. To ale včera začalo. Předtím nebyl zmatený a odpovídal normálně. Kdyby si bylo z čeho vybírat, ale v mým věku 36 let, moc na výběr nemám. Měl podobné zájmy jako já, tak jsem si s ním psala. On začal. Ale už na začátku mi psal, že hledá na psaní. Já se ho ptala, jestli i něco víc, a on napsal že jo. Já pak onemocněla, je to měsíc, tak jsme si jen psali. Jen jednou za týden asi.
Tak jestli si budete myslet, ze ve vašem věku už nemáte z čeho vybírat a sahnete po prvním, co se vám namane, tak to není moc dobre rozhodnuti. Možná jste měla respektovat jeho požadavek, ze si chce pouze psat. Pán může mít doma manželku a šest děti a potrebuje se třeba odreagavat... Ta nesmyslna SMS by vas mela varovat
Vy do tech chlapu vidite snad lepe nez oni sami! Ja bych k tomu rekl neco uplne jineho.
Je mi 25 a nejake esemeskovani, facebookovani a chatovani me nikdy nezajimalo. Par relativne dobre vyvyjejicich se vztahu se na tom mozna trosku zadrhlo, ale jako velky problem to proste nevidim. Komunikuji s zenami mnohem radeji z oci do oci nez pres text, ze ktereho nemuzete vycist reakce. I kdybych zenu miloval sebevic, na esemesku ji malokdy odpovim hned. Nekdy si ji treba i prectu, mobil hodim zpatky do kapsy a odpovim az po pracovni dobe nebo klidne dalsi den, nejedna-li se o urgenci.
Ja myslim, ze by mela tazatelka jednat se svym napadnikem slusne a strucne. Proste si domluvte cas/misto a uvidite, jestli zafunguje chemie. Zmatenou esemesku obcas posle vetsina z nas, ne? Opilost v tom klidne mohla hrat roli.
Já s ním jednám slušně! Špatně jste mě odhadl.
doplněno 06.11.14 00:14:Jinak děkuju všem za odpovědi.
SMS měly smysl dřív, dnes je volání tak levné, že se vyplatí volat. Osobně na informační SMS nebo emaily taky hned neodpovím, hlavně když mám něco na práci - prostě to není urgentní, tak není důvod hned všeho nechat a datlovat něco do telefonu. Znát se 2 měsíce a jen si psát celou dobu SMS? Trochu divné, ne? A většinou i ztráta času. Lépe se hned sejít, naživo se získá oboustranně 100x víc informací než po 2 měsících psaní SMS.
Asi to má pán rozdělané na více stran a řekla bych, že došel do fáze, kdy přebírá, s kým se skutečně sejde a o koho ztratil počáteční zájem. Možná chce, aby to nějak vyšumělo, možná sms překroutil schválně, aby měl záminku, ale to ví jen on. Zkuste se pár dní odmlčet, když se neozve, tak číslo smazat a jednoduše zapomenout.
Kdyby měl skutečně zájem, tak by to asi vypadalo jinak.
Martino, mě to napadlo hned, jak mi napsal ten nesmysl, že to udělal schválně. A pak se neozval. Takže udělal.
Dobrý den, možná jsem moc racionální, ale když bych měl na někoho telefon, tak bych mu zavolal. Proč by nemohla zavolat žena? Zkrátka a jasně - zavolat a zeptat se: "Tak co se to děje? Jak to vidíš dál? Co to má vše znamenat? Aha, pán nemůže a nemá zájem - tak jdi k šípku!" Bude to vyřízeno a Vy budete mít čistou hlavu pro dalšího pána. Takto se jen trápíte a vlastně ani nevíte, jestli se má význam trápit nebo to je trápení zbytečné. Vezměte ho "pod krkem". Zdravím!
doplněno 06.11.14 09:27:nikc - viděla jste film Flashdance? Tam se také jedna slečna trápila a soužila, že stále nevolá - a on potom zavolal. Jenže, spoléhat se na to nedá a být dlouho v nejistotě? Myslím, že musíte pobrat odvahu a jít do útoku. Snad to není ostuda vytočit jeho číslo jako první. Neznám obsah té stávající komunikace, ale patrně to chcete už posunout. Když to neudělá on, tak to zkuste Vy. No, a jak to celé dopadne? Určitě dobře - buď se domluvíte jako normální lidi nebo to s ním ukončíte, chvilku Vám z toho bude smutno a potom to vyhodnotíte také jako dobrý výsledek, protože bude po tom trápení. Ale, nejdříve zkuste hovořit mírně a přátelsky - až když se bude vytáčet a uhýbat, tak ho "doražte".
doplněno 06.11.14 09:37:nikc - jo, tak je to jako v tom filmu. Teď jen doufat, že to z nějakého důvodu neodvolá.
doplněno 06.11.14 09:56:nikc - v tom filmu to řešila jedna z těch "vedlejších" tanečnic. V šatně a snad i ve fitku.
Bene, je to dobrý nápad, taky mě to napadlo. Jak myslíte, že to dopadne?
doplněno 06.11.14 09:18:Já tak nějak tuším. Řekne mi "já na tebe úplně zapomněl". Po tom mám mít chuť se sejít? Poslední 2 SMS jsem mu psala já. Mohl udělat něco. Zdravím.
doplněno 06.11.14 09:33:Tak teď mi napsal, že to platí dneska. Ale těch spoustu hodin trápení co mě to stálo.
Flashdance jsem viděla, ale tu situaci, jestli zavolá, si nepamatuju. Nedávno jsem viděla film s herečkou, co tam hrála hl. roli. Jmenuji se Sára, se to jmenuje. Sice v angličtině, ale dobrý to bylo. To jen tak mimochodem.
Mě to napadlo. Už jsem to viděla a nedávno to dávali.
doplněno 06.11.14 09:58:Ale to už není pro "holku" mýho věku Bene.
Musím vám napsat, jak rande dopadlo. Přišel o 15 min. později. To by tolik nevadilo jako to, že přišel někdo jiný než koho jsem čekala. Měl přijít podle fotky modrooký blonďák a přišel tmavovlasý, hnědooký chlap. Podal mi ruku a chtěl mě políbit, fuj. Čekala jsem cokoliv, ale že přijde někdo jiný, ne. Hned jsem se ho ptala, proč to udělal a on na to, že se lidi mění. Omluvila jsem se a odešla.
Dobrý den, tak to je síla. Jo, lidé se možná mění, ale barva očí asi ne. Možná jste to s ním mohla zkusit nebo ho alespoň nechat něco za sebe zaplatit v restauraci. Vy trváte na tom, že to musí být modrooký blonďák? To si dost ten výběr zmenšujete, ne? Zdravím!
P.S. Tak si pusťte třeba ten Flashdance, ať Vám není smutno.
doplněno 06.11.14 17:44:Máte pravdu, omlouvám se, takto jsem to nevyhodnotil. Proč to dělá? Malá inteligence, nízké sebevědomí, z "plezíru", z hlouposti nebo si na tu fotku chce ulovit a doufá, že "hladové" ženě to bude už potom jedno, když alespoň někdo přišel. Ale, je to nefér. Bohužel, další ztráta iluzí.
doplněno 06.11.14 18:07:Jo, já vím. Ještě jednou se omlouvám za ten příspěvek, kde jsem to nevyhodnotil správně.
Každý podraz bolí a toto podraz byl. Tak nezoufejte - všichni muži nejsou podrazáci, ale jak to poznat=? A tento pán za to trápení ani nestál.
Nejde o vzhled, ale o to, že mě podvedl. Proč to vlastně dělá? Jako bych já dala fotku kamarádky, která vypadá úplně jinak na seznamku. A pak šla na rande a čekala, že mě bude chtít. Taky by byl v šoku ten, co mě čekal. Vy ne? Připadá vám to normální? Mně ne.
doplněno 06.11.14 17:57:Ano Bene, další ukrojený kousek z koláče z jménem Naděje. Kolik jich ještě bude? Těch kousků. Bylo mi z toho zle a ještě je. Kdo to zažil, ví o čem mluvím. Lepší by bylo, i kdyby přišel ten, co byl na fotce a nevyšlo to.
doplněno 06.11.14 18:24:Už se mi tato situace jednou stala. Je to asi 2 roky. Dokonce mi předtím několikrát volal a ten den taky, ale měl jinej hlas. Nešel ke mně, ale byl někde venku. Ale byl to někdo jiný než na fotce. Stávaj se i horší věci, ale i lepší.
Na mne to působí dojmem, že ten, s kterým jste si psala, stál jen o psaní, že o setkání neměl zájem. Nebo na schůzku napřed poslal někoho jiného, aby Vás "proklepnul" ... (Tomu by nasvědčovala skutečnost, že dlouho nemohl schůzku potvrdit.)
Koukala jsem se znovu na tu jednu fotku, kterou má na profilu a byl to asi on. Ale vypadal na té fotce jinak. O dost byl mladší, světlejší vlasy, světlý typ. A přišel ke mě tmavý typ a měl dlouhé mastné neupravené vlasy. Jinak jsem si ho představovala prostě. Měl si dát aktuální foto na profil. Taky to dělám.
V životě se stávají i horší věc, než nepovedené rande. Hlavně, že jste to přežila. Ve svém věku ještě nemáte úplně zmeškáno. A nejhorší ze všeho je tlačit na pilu za každou cenu. To se pak akorát nic nedaří. Chápu, že byste asi už ráda někoho měla po svém boku a těšila se ze společné budoucnosti. Ale když tomu budete věřit, tak to přijde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.