Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádost o nebankovní a bankovní výpis

Od: zadost odpovědí: 6 změna:

Dobrý den měl bych otázku ohledně bankovního a nebankovního výpisu poradí mi někdo jak na to? asi si mám stáhnout soubor vyplnit , vytisknout a poslat tam a nebo to mam stáhnout ,vytisknout a pak ručně vyplnit? fakt nevím má stín někdo zkušenost?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak jsem trochu nepochopil otázku. Bankovní či nebankovní výpis dává příslušná finanční instituce. Pokud chcete nějaký starý výpis, tak si zajdete na příslušný finanční ústav, tam u přepážky požádáte o výpis a je to. Pokud se jedná o internetové finanční ústavy, tak volnou formou napíšete o výpis od do a pak vám ho zašlou. Jenom zaplatíte příslušný poplatel. Výpis si rozhodně nemůže nikdo vyplnit sám.

doplněno 05.11.14 20:49:

Aha, tak to se musí tazatel správně vymáčknout.

sebod*

mapel. Domnívám se, že se tazateli jedná o výpis z bank. a nebank. registru,

tazatel: Žádost si vytiskněte, vyplňte a pošlete.

zadost
hodnocení

potřebuju bankovní a nebankovní vípis kvuly pujčce požadují to pomě
pán říkal že proto mám ject do prahy ale mě se to zdá jako blbina že by tohle dělaly jen v praze j sem z ústeckého kraje

zadost
hodnocení

dobře děkuji ještě jsem se chtěl zeptat ty výpisy dělají jen v praze?

sebod*

Ano, vydávají se jen v Praze. Ale zašlou Vám je i poštou.

doplněno 05.11.14 20:57:

Tady máte popsaný postup pnholding.cz/...

buss
hodnocení

0x

Pokud žádáte úvěr, ten kdo poskytuje úvěry (je tedy solidní), má možnost si vás ověřit a sdělí, zda instituce uvěr poskytne.
Důvod odmítnutí se nesděluje! Jinak lze požádat o výpis, za úhradu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]