Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohledně těhotenství a práce

Od: barunka* odpovědí: 1 změna:

Ahoj chtěla jsem se zeptat mám pracovní smlouvu na dobu neurčitou.Av prosinci 22.12.2014 mi končí mateřská a nástup do práce mám na 23.12.2014.A to na dvě směny a na 12 hodin.Ale tet jsem zjistila že jsem 6 týdnů v jiném stavu,a nevím co mám dělat pracovala jsem jako dělník ve Foxconně a taky se sem tam zvedala těžké krabice a šroubovala.a můj dotaz je jestli můžu jít hned zas na rizikovku na nemocenskou dat to tam než nastoupím a nebo budu muset do práce.Jo a ještě se tam mám stavit do 15.11 mám jím to tam hned říct že jsem v jinem stavu

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím. O tom, jestli je Vaše těhotenství rizikové a je třeba pracovní neschopnosti, rozhoduje Váš lékař. Do jaké míry by Vašemu těhotenství škodil současný druh práce, je též na posouzení lékaře. Ale pokud jste zdravá a vše je v pořádku, zkuste se domluvit se zaměstnavatelem na přeřazení na jiný druh práce, z důvodu těhotenství.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]