Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
narazila jsem na polštářek Dynasit. Uvažovala jsem, že bych si ho pořídila do práce k počítači, kde sedím celý den.
Jenže takových vynálezů co fungovaly jen v reklamě už bylo...
Máte s ním někdo zkušenost, můžete doporučit? Pomůže na bolavá záda?
děkuji
Dobrý den, obecně mám s Dynasitem dobrou zkušenost, co se týče úlevy od bolestí zad. Mám ale velmi špatnou zkušenost, co se týče kvality výrobku. Po dvou reklamacích mám už třetí kus. První mi vydržel od 6/10/2014 do 12/1/2015, po reklamaci mi druhý vydržel od 11/2/2015 do 26/2/2015, po další reklamaci vydržel třetí od 26/3/2015 do 10/4/2015. Životnost výrobku je kratší než lhůta na vyřízení reklamace. Pokaždé nastala stejná závada - začal unikat vzduch ve sváru. Je to škoda, je to prospěšný, ale velmi nekvalitní výrobek.
Dobrý den, řekl bych, že to není nijak zvláštní "podp*delník" - možná bude dražší. Bude se na něm dobře sedět, nestudí a snad i hezky vypadá. Ale, že dlouhé sezení není pro zdraví člověka zrovna ideální a že by se mělo občas vstát nebo si zacvičit, tak to je asi jasné i bez tohoto polštářku. Záleží na tom, co si od toho slibujete, ale sám Vás nevyléčí. Zdravím!
doplněno 05.11.14 13:59:nonek - podle toho odkazu na mapu se zdá, že ta prodejna v přízemí nemá nic společného s tím polštářkem - takže, všichni ti vytížení operátoři sedí asi někde v bytě v patře .
tak jsem poslal dotaz na dynasit.com/...
Já
Prosím, zašlete výsledky klinických testů Dynasitu
Děkuji a přeji hezký den
Podpora13:12
Prosíme o strpení, všichni naši operátoři jsou vytíženi. Pokud nemůžete déle čekat, napište nám váš e-mail a my se vám ozveme. Děkujeme.
tvrdí, že mají klinické testy, tak jsem zaslal e-mail a čekám...
doplněno 05.11.14 13:33:sídlo firmy, Příční 22, Brno
doplněno 27.11.14 22:50:uběhlo více jak 20 dnů, klinické testy nikde, asi jsou operátoři pořád plně vytíženi a nikdo jiný není schopen odpovědět...znovu posílám dotaz...
doplněno 14.01.15 21:30:a už je po vánocích, 14.leden LP 2015a odpověď nikde; pokračuji v pátání po klinických testech a našel jsem jen toto
odsud
na stránkách
zde píšou
Dynasit má rehabilitačné a preventívne účinky. Jeho zdravotné efekty sú potvrdené klinickým testovaním pod odborným dohľadom.
Ale výsledky klinických testů na netu nikde...Lze nalézt pouze výstup z databáze ŠÚKL o registraci ZP...akorát to, že výrobek není nebezpečný...chtěl bych věřit, že pomůže alespoň každému pátému...máte s ním dobré zkušenosti? Proč slovenský výrobce nemá na svých stránkách tyto základní údaje klinických testů u tak výborného výrobku?...
Dobrý den, koupil jsem si Dynasit life v prodejně v Brně, tá prodejna je tam kde píšou a je dokonce hezká ) Ono totiž google taky neaktualizuje fotomapy každý měsíc...
)
Koupil jsem si ho na doporučení lékaře a taky jsem si prečet o něm klinické studie, kteté na stránkách mají...
Jsem s Dynasitem moc spokojený.
Dobrý den,
já mám Dynasit už asi půl roku, na začátku jsem si dost nemohl zvyknout na to balancování, dostal jsem ho od dcery k narozeninám a pořád mě přemlouvala, ať to s ním zkusím. Dřív jsem pracoval jako řidič, takže jsem seděl skoro pořád a se zády jsem měl problémy. No ale zkusil jsem to na radu dcery. Musím říct, že ač na tyhle věci moc nedám, tak mě záda prostě přestaly bolet. Vím, že nejlepší je se hýbat a cvičit. Ale když někdo nemá tolik možností, tak si myslím, že je lepší udělat aspoň něco, než nic. Jsem rád, že ho můžu používat i v autě a vlastně se mi na něm teď sedí i líp než bez něj. Takže radím, vyzkoušet. Za mě ovšem velká spokojenost.
Luboš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.