Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Něco s okem

Od: mannn odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, pokud delší dobu něco čtu a oči se unaví, tak začínám mít dvojité vidění a rozbolí mě z toho hlava. Když se dívám levým okem, dá se číst a všechno je v pořádku. Když se ale kouknu pravým a snažím se něco číst, tak při pohybu očí po textu se mi obraz v hlavě třese, jakoby zmateně to poskakuje a cítím tlak za okem a vidím trošku rozmazaněji. Nevíte někdo, co za poruchu to může být a jestli je vhodné s tím jít k lékaři? Bojím se ,že by mi akorát doporučil brýle ..jak to dělají, ale jak říkám, mám problém pouze s jedním okem. Dělá mi to tak už několik let.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x

Musíte k lékaři, je nutné, abyste zde nic nezanedbal a významně si nepoškodil zrak. Může to být únavou oka, suchým okem, kdy byste si pak musel zakapávat oči. Možná, že brýle jsou nevhodné a je potřeba nějaká cylindrická úprava pravého skla, nebo to může být vážný cévní problém. Ať je to, co je to, musíte co nejdřív k lékaři. Pokud vám doporučí výměnu skel, je jen na vás, jestli to uděláte. Nikdo vám nic nebude nutit.

hodnocení

0x

Určitě oční lékař! Vyšetření jistě nabídne vhodné řešení. Čím dříve, tím lépe!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]