Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pokud delší dobu něco čtu a oči se unaví, tak začínám mít dvojité vidění a rozbolí mě z toho hlava. Když se dívám levým okem, dá se číst a všechno je v pořádku. Když se ale kouknu pravým a snažím se něco číst, tak při pohybu očí po textu se mi obraz v hlavě třese, jakoby zmateně to poskakuje a cítím tlak za okem a vidím trošku rozmazaněji. Nevíte někdo, co za poruchu to může být a jestli je vhodné s tím jít k lékaři? Bojím se ,že by mi akorát doporučil brýle ..jak to dělají, ale jak říkám, mám problém pouze s jedním okem. Dělá mi to tak už několik let.
Musíte k lékaři, je nutné, abyste zde nic nezanedbal a významně si nepoškodil zrak. Může to být únavou oka, suchým okem, kdy byste si pak musel zakapávat oči. Možná, že brýle jsou nevhodné a je potřeba nějaká cylindrická úprava pravého skla, nebo to může být vážný cévní problém. Ať je to, co je to, musíte co nejdřív k lékaři. Pokud vám doporučí výměnu skel, je jen na vás, jestli to uděláte. Nikdo vám nic nebude nutit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.