Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náušnice - kde sehnat a přibližně cena?

Od: karel97 odpovědí: 6 změna:

Ahoj, přítelkyně bude mít 18. Abych pravdu řekl, nevím co jí dát, protože zatím jsme neměli příležitost si k něčemu přát, takže víceméně musím nastavit nějakou "laťku"já. Repektive, když jsem měl narozeniny já, tak mi jen popřála a dostal jsem od ní první pusu (ale to jsme se znali týden a měli druhé rande).

No a vzhledem k tomu, že jsme docela na začátku vztahu, rád bych jí koupil nějaký trvalý dárek. Věřím, že třeba i večeře také může být pěkný zážitek, ale někde jen tak sedět jí moc nebere a mě popravdě také moc ne... Nejdřív jsem chtěl koupit prstýnek, jenže jsem zjistil, že je tolik velikostí, že nemám šanci odhadnout, jak široký prst má zrovna ona (budu případně rád za radu, jak to nenápadně zjistit).

Nakonec jsem se rozhodl, že budou asi nejlepší náušnice. Nosí spíš delší náušnice, něco takovéhleho . Problém je ten, že bydlím asi 20 km za Prahou a u nás ve vesnici je akorát hospoda, jinak nic, takže nemám moc kde vybírat. Tudíž když chci něco koupit, musím jet buď do Prahy nebo nějakého většího města poblíž. Proto bych se chtěl zeptat, kde bych nějaké takovéhle náušnice mohl sehnat - jestli je budou mít v každém zlatnictví (ještě lépe pokud víte v Praze o nějakém dobrém krámku kde je třeba kupujete; nebo i dobré zlatnictví s nějakou příjemnou prodavačkou, která by se mi byla ochotná věnovat a poradila) a případně ještě jak se to pohybuje cenově (resp. určitě se dají sehnat za stovky ale i tisíce, takže mi spíš jde o nějakou "průměrnou"- normální cenu, kterou mám tak +- očekávat; nikdy jsem náušnice nekupoval, tak netuším).

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

1x

spíš v bižuterii, ve zlatnictví takové nemívají

a nebo se podívej zde a vybereš si jistě a objednej si je

fler.cz/...

dejavu*
hodnocení

0x

Mohu ti je vyrobit, není to velký problém, dělám takové věci pro charitativní obchůdek útulku Kralupy, aby si vydělal útulek na existenci, je třeba ho dotovat. Mrkni na web, mám tam takových a podobných hodně. Cena přibližně 120-140 Kč.

doplněno 02.11.14 14:03:

Tady je odkaz na obchůdek na facebooku facebook.com/...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Když vidím tvůj obrázek, tak mi naskočí okamžitě SAPA. Udělej si výlet, mají tam toho nepřeberné množství a do nějakých 300,- Kč se bohatě vejde k těm náušnicím i řetízek s přívěskem. Nebo si ten výlet udělej s ní.

hodnocení

0x

Ve zlatnictví bys koupil zlaté nebo stříbrné náušnice, spíš tradičnější vzory. To, co jsi přiložil na obrázku, je bižuterie. V té je obrovský výběr, ale je nutné dát pozor, aby šperk nepůsobil lacině. Dá se koupit třeba v drogeriích DM, Rossmann, v galanteriích (prodejny, kde se prodávají nitě, zipy, potřeby pro švadlenky), opravdu hezké věci seženeš na internetu na www.fler.cz, což už přede mnou radí hahanaj. Bižuterie je proti např. střbrným šperkům o hodně levnější, bývá to na ní vidět, ale není účelem bižuterie imitovat zlato nebo stříbro nebo diamanty, má být prostě hezká a cenově dostupná.

fler.cz/...

tyhle a ty další s bílými perličkami i s náramkem se mi zdají vkusné a něžné, přesně pro mladou dívku.

doplněno 02.11.14 13:59:

fler.cz/...

karel97
hodnocení

Díky všem za rady, teď aspoň vím kde hledat. Zkusím se poohlédnout po nějaké kamenné prodejně s bižuterií, protože podle fotky na internetu si příliš nedokážu představit, jak ty náušnice ve skutečnosti vypadají.

Ještě mrkněte sem, tohle jsou nádherné přírodní materiály, není to jen laciná skleněná bižuterie. A cenově snad přijatelné.

filipinskesperky.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]