Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzrušení při líbání a hlazení

Od: polter odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer. Je to takovej blbej dotaz, ale kde se jinde zeptat. Je mi 25, mám přítelkyni (20) a je to moje první známost. Byl jsem dost nervózní z prvního obejmutí, chycení za ruku i polibku, ale teď mám ještě horší problém. Jsem už klidnější, ale když mi přítelkyně položí ruku na nohu, pohladí mě po šíji nebo se líbáme, tak cítím, jak mi tvrdne... Nechápu to, je to přece jen pusa nebo pohlazení. Při nějakém vášnivém líbání bych to chápal, ale stačí pusa na tvář v metru nebo pohlazení po tváři a už začínám trnout, aby nebylo vidět, co to se mnou dělá...
Dá se s tím něco dělat? A druhý dotaz - když se líbáme, tak potom někdy přítelkyně divně dýchá - takové hluboké nádechy, může to být z nervozity nebo třeba i ze vzrušení?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

7x

Váš problém nebude v tom, že vám něco tvrdne, ale spíš v tom, že v 25ti letech, nevíte proč. Patrně jste do nynějška zažil jediné vzrušení v okamžiku, kdy jste se připojil na otevřenou wifinu, nebo se dostal do místa, kde nebyl GSM signál pro mobil.

humbucker*

Ahoj. Tesyku, to je dobrá odpověď, nebo zamyšlení. Dal jsem ocenění. Jinak, mě na vzrušení stačí známý hlas milého člověka v telefonu, nebo jen pomyšlení na něj. Pro tazatele, hlavně, ať ti to dlouho vydrží.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, když už je ta neděle, tak snad malá Nedělní chvilka poezie.

Zdravím!

.

Sedí panna .

Sedí panna na větvi,
těžce dýchá do ucha.
Doufal jsem, že miluje,
avšak . . . je to záducha!

hodnocení

2x

Jsi proste nadrzeny , neboj za naky ten mesic te hlazeni a libani zas tak vzrusovat nebude :) a za nake roky se budete snadzit at vubec ztvrdne :)

bg
hodnocení

2x

Pokud je to Vaše první známost, je to ok... mně stačila kdysi jen blízkost holky a měl jsem to také. To se časem srovná, jakmile si na intimitu zvyknete.

hodnocení

2x

Buď rád, co bych za to teď po padesátce dal...Také budeš jednou vzpomínat na to krásné období, tak si to spíše hezky užívej a vůbec se tím netrap.

hodnocení

1x

Jasně. To žiješ kde, že nevíš, o co jde? Buď v klidu, mě to před dvaceti lety dělalo stejně... Krásná doba :)

brabra
hodnocení

1x

já být ta holka, mám radost z toho, že mému milému tvrdne už při letmém doteku..

buď rád, z vlastní zkušenosti říkám, že až ti bude dvakrát tolik, jen tak sám ti tvrdnout nebude..

figurek*
hodnocení

0x

úplně normální. Znáte knihu Petr a Lucie? Petr pohlédl Lucii do očí a cítil jak tuhne.

Anebo jeden dobrý fór,

Úplně nezkušená dívka je poprvé v tanečních a ptá se svého tanečníka : Pane proč máte v kapse ten banán?

Radím zachovat úplný klid. A když vám zase ztvrdne, tak se chovejte přirozeně. Až budete mít po desátém sexu, pak vás to tvrdnutí přejde.

thomaser*
hodnocení

0x

Já mám 17 let sice mám již druhou známost, ale taky tvrdnul v prvním měsíci při malém polibku :), poté už ne. Chce to čas, potom si na to zvyknete. Myslím si, že to je normální vím to i od kamarádů. Takže si z toho nedělejte hlavu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]