Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nechce doprovodit?

Od: johnny* odpovědí: 16 změna:

Napadá vás nějaký důvod, proč nechce dívka doprovodit domů? Přitom mi z autobusu ukazovala několikrát panelák, kde bydlí, takže o to abych nevěděl kde bydlí jí asi nejde :D

Vždycky jí nabídnu, že jí doprovodím ( = jet s ní autobusem 5 minut a pak jít chvíli pěšky k jejímu domu), ale ona odmítne. Říkám si, jestli si nemyslí, že třeba čekám pozvání k ní domů, ale bydlí s rodiči, tak si to přece myslet nemůže :D

Dokonce jsem se na to snažil minule jít chytře :D a když řekla že je to dobrý, tak jsem jí vyprávěl, že těch 10 minut navíc pro mě není žádná zajížďka, že s ní budu rád, atd. Ale ani tak nechtěla a to bylo skoro 11 večer.

Napadá vás nějaký důvod, proč nechce?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

3x

Možná nechce, aby vás s ní potkali rodiče, sousedi, někdo, na kom jí záleží v okolí, případně ji s vámi viděli z okna. Proč, to už je otázka na ni.

hodnocení

2x

Když nechce doprovodit, tak se na to vybodni a nádavkem řekni, že ještě něco máš. Když jí budeš fuk, tak to nebude řešit... Když jí nebudeš fuk, tak jí to začne vrtat hlavou.

iz*
hodnocení

2x

Dáte-li mi na ni kontakt,

zeptám se za Vás ...

ria*
hodnocení

1x

Já se taky nenechávala od kluků, co mě nijak zvlášť nenadchli doprovodit, pak je tam mnohdy trapné loučení.. Dlouhé povídání před barákem, když já už chtěla domů..

doplněno 02.11.14 18:24:

Zkuste to obráceně, kdyby jste od holky nechtěl nechat doprovodit- tak proč?.. Podle mě Vás má slečna dost dobře "na háku" ..

johnny*
hodnocení

Tohle můj případ fakt není, nebo aspoň doufám že není :D

Je to normální vztah, který víceméně inicializovala ona. A popravdě - nevidím rozdíl mezi loučením na zastávce a před domem. Autobus můžeš nechat ujet a počkat na další, stejně jako můžeš říct, že jdeš domů :P

A ona ví, že nejsem člověk, co se rád vykecává :)

milj
hodnocení

0x

Možná je trošku zdrženlivá a opatrná, měl by ses ji zeptat, tím nic nezkazíš. Možná, když se ji zeptáš, tak ti to řekne a bude ti více důvěřovat.

hodnocení

0x

Tak třeba nebydlí tam kde vám ukazovala.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná pospíchá domů - je už chladno a může mít prochlazené močové cesty.

Zkrátka, nemá mnoho času na loučení, když prostě musí . . . Zdravím!

hodnocení

0x

Nevím, kolik je jí let, ale prostě se třeba jenom stydí. Aby ji sousedé, či nedejbože, dokonce rodiče, neviděli S KLUKEM. *smich* Třeba má přísného otce se vzduchovkou. Tento stud časem určitě přejde.

Nebo na ní u jejího paneláku čeká její kluk. V autobuse laškovala s vámi, ale nyní najednou čeká ten její a že vás oba nechce seznamovat, je snad jasné. Vy jste taková zábava na nudnou cestu autobusem, ale to je tak všechno...Kdo ví.

Tak se nedejte a jednou se s ní i přes její protesty určitě vypravte. Maximálně si pak budete lovit diabolku z...hmm, zad! Je to nepříjemná záležitost, ale neumírá se na to. *haha* Jaga.

johnny*
hodnocení

Nad tím jsem také přemýšlel že třeba nechce, aby nás někdo viděl. Ale je jí 19, vídáme se už téměř měsíc několikrát do týdne a přece doma neříká, že jde někam ven s kamarádkou, no i když kdo ví.

Já být její otec, tak spíš čekám se vzduchovkou na toho frajera, co jí v 11 večer nedoprovodí domů :)

michal30
hodnocení

0x

Je vidět, že jste ještě velmi mladý a nezkušený. Proč ji tak strašně chcete doprovázet? Čím víc se budete snažit, tím víc vás bude mít na háku a tím rychleji takový vztah skončí...

cesmina*
hodnocení

0x

Třeba nechce ,aby někdo z domu viděl jak se líbáte? Někté dívky jsou stydlivější.

mili*
hodnocení

0x

Jak dlouho spolu chodíte? Napadlo mi, že ukázala na panelák kde bydlí, ale ona tam vůbec bydlet nemusí. Bydlí někde poblíž a aby jste jí náhodou neotravoval před domem tak nechce, abyste věděl kde přesně bydlí. Taky jsem to tak někdy dělala. Nechala jsem se odvést domů, vystoupila jsem sama a pak jsem to k baráku došla, pro případ, že by dotyčný byl někdy tzv. neodbytný. Za chvíli by tam mohl vyzvánět , vyptávat se, dělat ostudu a já nevím co ještě, kor když toho člověka ještě pořádně neznáte. Jestli víte jak se jmenuje, co vám brání zajet tam sám a nenápadně se poohlídnout po zvoncích.

johnny*
hodnocení

Na poslední odpovědi mám také odpověď, takže záhada stále trvá :D

Nemusím jí doprovázet, přes den je to asi jedno, ale v 11 večer, když je tma a ulice jsou prázdný je to myslím slušnost (i když možná už v dnešní době ne :D).

Chodíme spolu už měsíc a příliš stydlivá není, třeba v autobuse nebo na zastávce (kde je spousta lidí) se bez problému líbá.

V domě, který mi ukázala bydlí (její máma podniká a má tam hlášené bydliště).

Tak jen doufám, že se za mě nestydí :D

michal30

Důležité je co se týče holek neplést si slušnost s podlézáním. Dříve či později přijdete na to, že takový model chování většina holek akorát zneužívá a dotyčného si vůbec neváží - mají ho za kašpárka, kterého mají jistého a podle toho s ním také zachází.

Je možné, že v tak mladém věku ten vztah nebere tak vážně a má více takových jako jste vy. Pak by bylo logické neukazovat se s každým klukem před domem, aby nepřišla mezi sousedy do řečí.

jackr*
hodnocení

0x

A co se o tom zda chce nechce doprovodit nebavit a až bude vystupovat vystoupit taky a doprovodit jí bez říkání? :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]