Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název hudebního tělesa

Od: janplinto* odpovědí: 2 změna:

Zdravím. Před pár hodinami jsem viděl na Óčku nějaký klip, ale nemohu se dobrat názvu, Google i TyTrubko protestují. Mladá holka (zpívá) a parta kluků (hrají, tedy přesněji řečeno předstírají hru na nástroje), skupina se jmenuje něcosmith. Podobně jako Aerosmith. Refrén skladby silně evokuje tento song, pravděpodobně to skládal stejný (s)hitmaker. Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x

Zeptejte se jich přímo mailem nebo na facebooku zde facebook.com/... - třeba odpoví dřív i nějaký fanoušek, co to sledoval. Pro jejich orientaci je dobré přidat co nejpřesnější čas s datem vysílání.

doplněno 01.11.14 22:01:

Tak prima. :) Jak jste při hledání postupoval a co to je za kapelu?

janplinto*
hodnocení

Já účet v Knize Tváří nemám a nikdy mít nebudu, ale i tak dík. Už se mně to podařilo najít, ale byla to fuška. *uf*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]