Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Před pár hodinami jsem viděl na Óčku nějaký klip, ale nemohu se dobrat názvu, Google i TyTrubko protestují. Mladá holka (zpívá) a parta kluků (hrají, tedy přesněji řečeno předstírají hru na nástroje), skupina se jmenuje něcosmith. Podobně jako Aerosmith. Refrén skladby silně evokuje tento song, pravděpodobně to skládal stejný (s)hitmaker. Díky.
Zeptejte se jich přímo mailem nebo na facebooku zde facebook.com/... - třeba odpoví dřív i nějaký fanoušek, co to sledoval. Pro jejich orientaci je dobré přidat co nejpřesnější čas s datem vysílání.
doplněno 01.11.14 22:01:Tak prima. Jak jste při hledání postupoval a co to je za kapelu?
Já účet v Knize Tváří nemám a nikdy mít nebudu, ale i tak dík. Už se mně to podařilo najít, ale byla to fuška.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.