Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na to dát mu pusu?

Od: kikisek* odpovědí: 4 změna:

ahojky,chci se zeptat je mi skoro 13,a uz pres pul roku mam kluka...ted s kamoskama a s nim a jeste s 1 klukem budem stanovat na nasi zahrade a vecer,mno teda spis v noci,bude i bojovka.pisu si s nim skoro kazdy den nekdy i fakt pekny zamilovany smsky,myslim ze me ma fakt rad.tak sem mu pred 14ti dněma navrhla ze by sme si na ty bojovce mohli dat pusu-on souhlasil...jenze ja se znam...ja na to nebudu mit odvahu mu ji dat a on mi sam od sebe taky nerekne ze mi ji chce dat...poradte mi jak na to pls?*pusa*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

moxa*
hodnocení

0x

Hm hm...je mi víc než dvakrát tolik co Tobě a není to tak dávno, co jsem řešila něco podobného :-D Chce to stát nebo sedět hodně blízko u sebe :) , dlouhý pohled do očí... a snad se chytí :) Když ne, tak holt to chce kuráž a začít :)

moxa*

Hmmmm... anebo co třeba si vyčíhat, až po Tobě bude něco chtít, jakoukoli maličkost, třeba něco podat a pak prostě říct "co za to?" *andel* Nebo: "něco za něco"? *andel*

hanszimmer*
hodnocení

0x

Nemá cenu radit moxa napsal vše řidjse jeho radou moc hezky napsal

guess*
hodnocení

0x

Sakra, jak rád bych se vrátil do tvého věku a měl všechny ty problémy světa, přitom nic pořádnýho neřešil :)

Prostě mu ji dej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]