Prosím Vás někoho o radu. Můj manžel (47 let) má chronické bronchiální astma. Nikdo mu nemůže pomoci, každý dává od něj ruce pryč. Začíná mít rozedmu plic, má silně narušené kosti, svaly, oči, játra a já nevím, co ještě. Už nevíme, jak dál. Všechny metody na aspoň částečné uzdravení selhali, každý se bojí, něco s ním dělat. Odborní lékaři v místě bydliště ho nechali 17 let na vysokých dávkách kortikoidů a teď se ostatní lékaři diví, že mu je nikdo nesnížil. Jak to ale manžel mohl vědět, byl neustále dušný. Můžete nám někdo pomoci radou nebo nějakým kontaktem na dobrého odborníka nebo čínskou medicínu nebo já nevím, co se dá ještě pro něj udělat. Prosím, pomozte!
nejsem lékař, takže žádnou odbornou radu Vám asi neposkytnu. Ale slyšela jsem o výborných účincích solných lázní. Nachází se v každém větším městě. Třeba by to stálo za pokus. Přeji hodně štěstí a sil.
Nazdárek, Karlova Studánka je skvělá, hlavně pro ty, kteří mají rádi les. V případě, že tvůj muž vyhledává spíše společnost, doporučuji Luhačovice. Jsou větší a poskytují hostům jak kulturu, tak přírodu.
dobrý den, možnou léčbou problémů vašeho manžela je detoxikační léčba podle MUDr. Jonáše,právě astma mého syna a jeho vyléčení mě vedlo k zahájení poradny, kde léčím touto metodou, jsem lékařka, poradnu mám v Praze.tel 776792711
U Herbalife na to mají něco, co teď jsem zapomněl jak se jmenuje, ale určitě vám poradí. A pokud jde o solné lázně, udělejte si exkurzi do polské Wieliczky, do solných dolů... To taky funguje.
Pokud jde o Dr. Jonáše, jeho metody jsou skvělé, ale znám lepší...
Ahoj, mně je 32 a mám od 4 let Asthma společně s alergií na všechno možné. Léta jsem jezdil do lázní a také nějaké kortikoidy bral. Nejlepší třeba pro mně jsou hory a moře, to je mi super. Hlavně vlhko a teplo třeba ve skleníku jsem jako ryba ve vodě, ale většinou to skleníkové prostředí ostatním lidem vadí ...nechápu...?!.. Dost mně pomohlo také pití a inhalace pramenů..třeba Vincentky apod. Horské prostředí také svědčí. Momentální klima v republice je pro mně hrob, protože se tváří jako kontinentální s velkými vedry a to není dobré. Mně léta paradoxně a to ze zkušenosti i jiných lidí prospívá třeba krátkodobá změna prostředí..tj.třeba vyjet do úplně jiného okresu kde je jiné podloží země a prostě jiný tlak, klima..a ten paradox je ten, že žiju na pokraji brdských a čistých lesů kde mně ale vůbec nesvědčí, ale stačí abych si udělal výlet do zasmogované Prahy a je mi o 100% líp..a tenhle fígl praktikuji od asi 5 let co jsem měl v Praze babičku..tato zkušenost není jen moje, ale spousty lidí kteří mají taky takovou praxi..zajímavé co? Tady nevylezu vršíček a v Praze v poho na Vítkov ze Žižkova...není to vtip..opravdu to funguje..když jsem byl malý a dušný tak mně naši hned vzali k babičce na Žižkov a druhý den zpátky a bylo po dušnosti...u mně to funguje ješte pořád i po tolika letech..
mě a mojeho syna z astmatu dostal přístroj, který se jmenuje Frolovův dýchací trenažer (endogenní dýchání), synovi navíc provádím každoroční detoxikační kůru od dr. Jonáše, přípravkami Joalis.Jestli se o tom chceš pobavit, napiš meil, nejsem lékařka, jen vím co je to opravdové astma a nemoc plic, srdce, ledviny ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.