Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
má někdo zkušenost s vyhřezlou plotýnkou krční páteře a necitelnost nohou?Jak bude pokračovat léčba v nemocnici?Následky...
Chytlo mě to na jaře, úžasná bolest, jak spát. Ale bolest páteře chytala už desítky let. Problémy s lékařem, neurolog mne v pátek odmítl, že chce doporučení (což ovšem podle zákona není nutné). Takže na pohotovost, injekce. Pak rentgen, MR, CT (až 27 mm), cvičení, asi za měsíc! kapačky. Oslabena levá noha, na kyčli vlevo lze nahmatat bolestivé místo, též pod kolenem. Oslabena citlivost levé nohy, není ta síla v prstech, sem tam se noha podlomí, zvrtne. Lépe chodit bosky a snažit se nevybočovat nohou vlevo. Neurolog neustále nabízí operaci. Zatím nad tím neuvažuji, Dělám co před tím, jen už nic těžšího nezvedám, noze vadí chlad. Ve vaně dřu kartáčem...
Než takové problémy,tak určitě operaci,za tři dny jsem nevěděl že jsem na nějaké operaci byl a mám po problémech.
No a jaká je úspěšnost operací páteře? A pak neurol říká, že už to nikdy nebude ono, když je nerv skříplý, že mi nikdo nezaručí co bylo před tím. A plotének je chyceno více. A začal jsem si všímat lidí, kolik jich tak pokulhává.
A můžu se zeptat na příznaky?
Strýce to chytlo náhle,do nemocnice byl odvezen sanitkou,jelikož už nemohl pořádně chodit. Po CT mu diagnistikovali vyhřezlou plotýnku někde ve vrchní části páteře,zatím kapačky a límec na neurologii...nevím co bude následovat...
Špatně jsem chodil,byl jsem po úrazu páteře-prasklý obratel a po jeho zahojení jsem nemohl pořádně chodit.Byla zjištěna vyhřezlá ploténka C4/5.Fakt je ten že jsem šel na operaci hned.
Mám úplně stejný problém a příznaky, zatím po rehabilitaci žádné výsledky, nabízí mi ty kapačky, ale když říkáš, že to nepomohlo...pomůže jen sednout. Trochu to vylepším, když nesu tašku s 8 pivy na předloktí levé ruky, tak se přenese těžiště napravo a levá noha si vydechne. Jo a taky si najednou všímám těch co tak nějak napadají, a docela mi vadí, když mě na chodníku předejde 80ka. Přeju brzké uzdravení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.