Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odkoupení pohledávky

Od: toxyz® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

prosím o radu (názor) ve věci odkoupení pohledávky. Uhradil jsem vyšší částku společnosti, která nabízela zajímavé zhodnocení. Věc řeší policie a soud. Dnes mi přišla nabídka od neznámé firmy, že moje šance na vrácení vložené částky jsou mizivé a nabízí odkoupení mé pohledávky. Procenta, které mi za pohledávku nabízí se mi zdají příliš malá (za pohledávku ve výši cca 25.000 Kč nabízí cca 10%). Jaký je váš názor?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Kdyby byla Vaše šance opravdu tak mizivá, proč by Vám nabízel někdo odkup takové pohledávky? Záleží na Vás, jestli se rozhodnete pohledávku prodat za cenu, kterou firma nabízí. Já bych zkusila s firmou vyjednávat (ano, prodám, ale nabídka je pro mne nevýhodná). Uvidíte, zda budou hledat cestu k dohodě, nebo bych ještě počkala. Třeba dostanete i výhodnější nabídku..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]