Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobírková složenka A

Od: dannysek odpovědí: 7 změna:

Ahoj rád bych se zeptal, když jsem odesílal balík na dobírku balík do ruky tak jsem vyplnil dobírkovou složenku A a u přepážky mi dala pouze potvrzený podací lístek a lístek ze složenky nn? Proč? Složenku dala do folie a nalepila na balík. Rád bych se zeptal proč mi nedala na zpátek ústřižek ze složenky? :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

layborr*
hodnocení

4x

Jak dobírku plátce dobírky zaplatí ,tak ti dojdou peníze s ústřižkem ze složenky.

doplněno 30.10.14 18:52:

Ne , pokud jdou peíze na účet tak ústřižek nepřijde

doplněno 30.10.14 19:20:

Po zaplacení 1 den + termín mezi poštou a cílovou bankou bývá 1 -3 dny.

dannysek
hodnocení

Tak peníze česká pošta odešle na účet a ústřižek složenky pošle v obálce?

dannysek
hodnocení

A ještě se Vás rád zeptám, jak dlouho trvá než odešlou peníze na účet? :)

honzacz*

Většinou do druhého dne po vyzvednutí balíčku, pokud ho adresát vyzvedne večer, tak o den déle.

hodnocení

1x

Nemohl jste dostat žádný ústřižek, protože ten je pro odesilatele peněz. Adresát dostane peníze, jejich odesilatel ústřižek.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Ústřižek složenky se nikam neposílá. Ta složenka, kterou jste dal k balíku, je určena pro adresáta, na tuto složenku pak při dodání pošta vplatí peníze. Ústřižek se ani neoráží v tiskárně. Adresát může požádat o potvrzení o zaplacení. Peníze by měly být na účtu max. 3 dny po dodání balíku.

hodnocení

0x

A proč by vám ho dávala?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]