Nejste přihlášen/a.
Ahoj rád bych se zeptal, když jsem odesílal balík na dobírku balík do ruky tak jsem vyplnil dobírkovou složenku A a u přepážky mi dala pouze potvrzený podací lístek a lístek ze složenky nn? Proč? Složenku dala do folie a nalepila na balík. Rád bych se zeptal proč mi nedala na zpátek ústřižek ze složenky?
Jak dobírku plátce dobírky zaplatí ,tak ti dojdou peníze s ústřižkem ze složenky.
doplněno 30.10.14 18:52:Ne , pokud jdou peíze na účet tak ústřižek nepřijde
doplněno 30.10.14 19:20:Po zaplacení 1 den + termín mezi poštou a cílovou bankou bývá 1 -3 dny.
Ústřižek složenky se nikam neposílá. Ta složenka, kterou jste dal k balíku, je určena pro adresáta, na tuto složenku pak při dodání pošta vplatí peníze. Ústřižek se ani neoráží v tiskárně. Adresát může požádat o potvrzení o zaplacení. Peníze by měly být na účtu max. 3 dny po dodání balíku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.