Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Při vyklízení jednoho prostoru u známích, jsem při vyhazování věcí do kontejneru, ve sběrném dvoře, našel v jedné z krabic, krabičku s kartriží 25 ks, 9mm Lugerů. a 4 ks nábojů do brokovnice 12 Black Star, vše od Sellier a Bellot. Jaký nejlepší a ,,bezproblémový,, postup zbavení se toho, byste poradili? Nechci to jen tak nějak vyhodit. Ale, ani cokoliv nějak vysvětlovat Pomahačům a sloužičům. Tady bych cítil zádrhel. Díky za rozumné odpovědi. Ahoj.
doplněno 30.10.14 16:03:To využití muniční amnestie, se opravdu jeví jako dobrá rada a rozumný nápad.
Poradili? Pokud nejsi z okolí Vrbětic, tak zanést na PČR. Nic rozumnějšího mě nenapadá. Nebo je položit na nějaké místo a anonymě zavolat na policii a informovat je o nálezu.
Doplněno: s tou amnestií jak píše gazda to je optimální, já myslel, že už skončila.
Je určitě plno sportovních střelců ve Vašem okolí stačí se jen zeptat a směnit za něco dobrého, nebo chrániči...
doplněno 31.10.14 20:46:Pokud by jste chtěl dodržeti literu zákona /mám dojem že se jmenuje zákon o zbraních a střelivu / - který hovoří že držení více jak xx kusů munice stejné ráže se považuje za nedovolené ozbrojování tak jedině: dnes jsem našel při úklidu půdy a bez zbatečného prodlení jsem vám to donesl na služebnu...pomahači zaprotokolují, aktivní by se mohljít chtít podívat - kde...
doplněno 31.10.14 20:51:hernajs teď to čtu že jste to vyřešil...
Ale, zmínka o Sportovních střelcích to rozhodla. Vlastně znám takové. Oni si to kluci už na střelnici užijou. Díky za tipy.
doplněno 31.10.14 19:29:Tak ona záležitost, byla k oboustranné spokojenosti vyřešena. Hoši si s ,,tím,, poradí. Ahoj a díky za vyjádření názoru.
Takové upozornění, i přesto, že by se to takhle řešit nemělo (správně by se měla zavolat PČR )..
Jste si jistý, že to bude někdo na střelnici chtít? Ty brokové možná ano, ale LUGERy.. Záleží, jak dobře se znáte. Jenom málo střelců by stálo o náboje neznámého původu (neznámého skladování)..
Každý svého štěstí strůjcem, já osobně bych ty náboje nechtěl.
Zdravím, odevzdejte je na nejbližší služebně PČR. Náboje nejsou zbraň, nebude problém. Staré střelivo Vám stejně nikdo na střílení nevezme, je totiž nebezpečné (můžebýt originál, ale také přebíjené), nejistý stav a pod. Taková selhavka v pistoli není nic dobrého a pokud za kulkou které nepustila hlaveň pošlete další, tak asi víte co se stane. Divím se, že v krabici nebyla zbraň, ale střelivo ano, ale vše je možné. Není to tak dávno, co žena volala pyrotechniky kvůli mlátičce, která byla plná .22LR a taky z toho nebyla kovbojka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.