Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
když si něco objednám přes alliexpres a zatrhnu free ship - doručení zdarma - tak mi to přivezou zdarma domů? A co když nebudu zrovna doma, kam mi to uloží?
Děkuji za odpověď
Objednávám z jiných zahraničních shopů a ať už mi to přiveze DHL nebo PPL, oba dovozci mě vždy informují dopředu o tom kdy balík dorazí a v den mi dokonce i volají. Pokusí se Vám to doručit dvakrát, pak to den zůstane na centrále dopravce a pak se to posílá zpátky. Takhle mi to vysvětlovali asi 5 let nazpátek.
Pokud objednáš free shiping, zboží ti doručí Česká pošta, rozhodně ne DHL či PPL jak píše filip (ledaže by měli doručení přes DHL zdarma, o čemž pochybuji). Když tě nezastihnou doma, balík uloží na poště.
doplněno 25.10.14 19:28:Já na něm nakupuju furt
mno tak to je úžasný! A ty jsi už pře alliexpress nakupoval? Bál sem se že pro to budu muset na letiště do Prahy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.