Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes v noci jsem měl opravdu velký problém se spánkem. Stalo se mi že jsem se 3x za noc vzbudil, srdce mi hlasitě tlouklo a já jsem lapal po dechu. Potom jsem normálně zase usnul. Stalo se mi to takhle 3x. Dneska poprvé.
Nevíte čím by to mohlo být? Možná se moc plaším a bude to v pohodě. Ale zajímá mě to už z pouhé zvědavosti.
Postel mám dobrou, rok starou, je mi 16 let.
Problém mohou způsobovat noční můry, problémy s krční páteří, ale je typický i pro hyperfunkci štítné žlázy. Svěřte se svému školnímu nebo obvodnímu lékaři a poproste ho o testy na funkci štítné žlázy a vyšetření srdce. Pokud máte nějaké doprovodné příznaky, neváhejte je uvést (noční pocení, úbytek váhy, vypadávání vlasů, špatné usínání, zvýšenou únavu, suchou kůži ap.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.