Nejste přihlášen/a.
ahojky,chodim s klukem ktery je asi o 30cm větší než já a já se trochu bojím toho,že až se sejdeme,takže by nám to mohlo dělat problémi.jako třeba při líbání a tak.může mi někdo na to říct svůj názor?mockrát děkuju za každou odpověď
Ahoj,
určitě se toho výškového rozdílu neboj, znám to z vlastní zkušenosti. Přítel měří dva metry a já jenom 162 cm
Při prvních setkáních jsem taky měla trošku strach z toho, jak to bude probíhat, až si budeme chtít dát pusu, ale žádná věda to určitě není, po krátké době se "sehrajete". Já si stupnou na špičky, přítel se trošku skloní a funguje to
A v ostatních věcech to taky nevadí
Chodíme spolu už tři roky a kvůli rozdílu ve výšce nebyl zatím žádný problém. Občas sice třeba někdo divně kouká, ale na to si člověk taky zvykne - navíc nejde o nic strašného. Pro vztah je mnohem důležitější to, jak se k sobě chováte a jak se máte rádi, než kolik kdo měří.
Přeju hodně štěstí do vztahu, snad Tě moje zkušenost povzbudí ![]()
P.S. Musím se přiznat, že mi to po tak dlouhé době už ani nepřijde, že je přítel o tolik vyšší. Uvidíš, taky to za chvíli nebudeš řešit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.