Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj kluk je vyšší o 30cm - je to problém?

Od: lenatka* odpovědí: 10 změna:

ahojky,chodim s klukem ktery je asi o 30cm větší než já a já se trochu bojím toho,že až se sejdeme,takže by nám to mohlo dělat problémi.jako třeba při líbání a tak.může mi někdo na to říct svůj názor?mockrát děkuju za každou odpověď

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x

Ahoj, jak daleko od sebe chodíte? a nezáleží na výšce, ale na tom jak jste sehraní, jak to spolu myslíte vážně, a k puse se určitě rád sehne?!

malvinka*

Kámoška před lety, řešila obdobný problém naštěstí existuje vynález jako jsou schody.*smich*

janas*
hodnocení

0x

Ahoj,

určitě se toho výškového rozdílu neboj, znám to z vlastní zkušenosti. Přítel měří dva metry a já jenom 162 cm *smich* Při prvních setkáních jsem taky měla trošku strach z toho, jak to bude probíhat, až si budeme chtít dát pusu, ale žádná věda to určitě není, po krátké době se "sehrajete". Já si stupnou na špičky, přítel se trošku skloní a funguje to :) A v ostatních věcech to taky nevadí ;)Chodíme spolu už tři roky a kvůli rozdílu ve výšce nebyl zatím žádný problém. Občas sice třeba někdo divně kouká, ale na to si člověk taky zvykne - navíc nejde o nic strašného. Pro vztah je mnohem důležitější to, jak se k sobě chováte a jak se máte rádi, než kolik kdo měří.

Přeju hodně štěstí do vztahu, snad Tě moje zkušenost povzbudí :)

P.S. Musím se přiznat, že mi to po tak dlouhé době už ani nepřijde, že je přítel o tolik vyšší. Uvidíš, taky to za chvíli nebudeš řešit...

davidhavel*
hodnocení

0x

Hoď to za hlavu, opravdová láska zvládne mnohem větší problémy... pět let jsem byl s holkou, která měřila o více než 30 cm méně než já a dotáhli jsme to skoro až ke svatbě... důvod našeho rozchodu rozhodně nebyl v centimetrech :)

innkas*
hodnocení

0x

Když ho miluješ,neřeš takovu blbost jako je výška.Můj švagr-2m-má manželku ani ne po ramena,mají tři děti a jsou spokojení.I když na pohled takové dvojce možná připadají ostatním trošku legrační,je to naprosto nepodstatné.

toni*
hodnocení

0x

Není na tom nic v čem by měl být problém. A nevím,proč by se lidi měli divit. Jó,kdyby to bylo naopak tak to by bylo jiné kafe, ale zase nic k divení.

furtnic*
hodnocení

0x

Moje prdelka je menší o dvacetpět cenťáků a je to paráda.Žádný problém v tom není a jak se říká,v posteli se to srovná.A je dobře,že jsi menší,alespoň si na něj nebudeš vyskakovat.A za další,co je malé,to je milé.

Nej vztah přeje furtnic

hodnocení

0x

Ahoj, moje přítelkyně je o 42 cm menší a za těch osm let co jsme spolu, nenastal kvůli výšce jedinej problém a v žádný situaci.

petrat*
hodnocení

0x

vem si podpatky... horsi by to bylo kdyby ty jsi mela o 30cm vice *palec*

hodnocení

0x

Není v tom žádný problém. O něco horší by byla varianty, kdyby jsi ty byla o 30 cm nižší ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]