Nejste přihlášen/a.
Má otázka je prostá - za jak dlouho od prvního setkání jste měli sex a kdo s tím přišel?
Abych pravdu řekl, tak nevím, co si mám myslet o mém vztahu. Ona je strašně fajn, myslím že se oba dva přitahujeme, polibky, objetí, nějaké doteky, hlazení,... to tam všechno je. Z mého pohledu si strašně dobře sedneme a ona je holka, se kterou bych velmi rád strávil zbytek života. Nejde mi o to, abychom "dokonali" tohle všechno tím, že budeme mít sex, ale chvílema z toho vztahu mám dosti rozporuplné pocity (jako třeba teď a proto sem píšu). Nikdy jsme se nehádali, ve všem se shodneme, vídáme se ca 2x do týdne už od července a tak nějak stále čekám a nic víc se neděje. Ona mi přijde taková ve vztazích docela nezkušená, se vším jsem vlastně musel začínat já, z prvu se mi zdálo že nemá zájem, ale postupem času si myslím, že je to její povahou a tím, že asi vztah nikdy neměla. Jo a oběma je nám 20, takže nějaká nechuť k sexu ze stáří tam určitě není.
Správná doba je zřejmě ta, kdy jsou na to připraveni oba a oba chtějí, aby k sexu mezi nimi došlo. Někdo má sex hned, jiní si počkají třeba rok...To záleží vždycky na těch dvou. Ale pokud jeden chce a ten druhý se prozatím drží zpátky, nezbývá, než respektovat zdrženlivějšího partnera, pokud o něj máte zájem a záleží Vám na něm..
no jak kdy. Někdy ten sám večer, někdy za tři dny, někdy za měsíc i za dva.
Jestli je nezkušená, pak se ničemu nediv. Ona nikdy nikoho neměla, možná jen neví co má dělat, tak ji to hleď naučit. Hlavně si dej pozor, ať ji to moc nebolí a sex jí neznechutíš. Holky si to první milování dobře pamatují a už navždy v nich něco z něho přetrvá.
To je těžká rada. Může se stát, že vložíte do vztahu přespříliš energie, financí a pak nakonec po společné noci spláčete nad " výdělkem" . Vy budete rozladěný, ona si bude myslet, jakou oběť vám to přinesla. Když si budete vzájemně sedět vizáží, chemicky i názorově, klidně za 2 týdny. Nebo i první večer. Je to fuk, pokud se znáte a nehrozí nějaká nemoc nebo podvod. Takové nesmysly o zrání a bla bla bla psychologů už jsou pryč. Všichni se vydávají za odborníky na vztahy, výchovu dětí podívejte se do škol. Nezvladatelný bordel, dítě vám nadává do ..ráku a nemůžete mu ani vrazit facku. To je výsledek zásahu odborníků do výchovy.
Udělejte to tak, jak vám to bude přirozené. Určitě ale nečekejte půl roku na zázrak, který nikdy nebude. To je jen v Ruských filmech...
PS: Když se jí ve 20 nechce, jaká bude pravděpodobnost později? 50:50.
Nechci se Vás dotknout, ale tipovala bych Vás rovněž na autora dotazu před 3 dny - o tom, zda je Vaše dívka panna. Že mám pravdu?
Pravděpodobně jste dosud nezkušeni oba, Vy to sice svádíte na ni, ale pokud byste Vy byl už zkušenější partner, asi byste se na toto neptal.
Vždycky se vychází ze situace, že to chtějí oba. Pokud se jeden cuká, měl by ho druhý respektovat a počkat, až bude i on připraven. Většinou jsou kluci dost hrrr, děvčata se spíš stydí nebo bojí.
Když jsem chodila se svým současným manželem, proběhl první sex asi po půl roce známosti. Chtěli jsme to oba a i když to zpočátku nebylo až tak"nic moc", nelitovali jsme toho.
Jedna kamarádka, dneska už vdova, bývala za mlada velice veselá a dodnes o tom říká: Vidíš, já se toho za mlada bála, brečela jsem a pak se mi to nakonec stalo KONÍČKEM!
Takže, i kdybyste chtěl sebevíc, pozorujte svou dívku, jak moc je k případnému skotačení naladěná. Pokud se drží zpátky, nechte to ještě uzrát. Třeba si to néchte pod stromeček! /to si nedělám srandu/ Jaga.
Vlastní zkušenost - po cca 5-6ti letech chození - po svatbě. Nemyslím si, že by manželka po dalších 11ti letech byla nějak postižená nedostatkem sexu před svatbou... - máme se rádi a sex o svatební nocí nebyl posledním - není na co spěchat... může to být také znamení lásky dvou lidí - že na sebe čekají...
Ve vašem věku se ale jistě dokážete domluvit mezi sebou - jednou byste se mohl zeptat na její názor, v tomto věku snad už nebude zamlklá a vyjádří se podle svého přesvědčení...
S holkama z diskoték do 1-3 hodin od seznámení. Nutno dodat, že šlo o nezávazné známosti na jednu noc.
S holkama se kterými jsem se seznámil jinde a byl předpoklad, že by z toho mohlo být něco víc, proběhl sex na 2. až 3. rande. V několika málo případech (cca 1 ze 100) to trvalo 1 měsíc, ale nikdy déle (za 18 let sexuálního života a 40-50 známostech ročně).
Takže, jestli máš holku 5 měsíců a pořád nebylo nic, tak mi to nepřipadá normální, zvlášť v dnešní době. Z tvých řádků cítím, že problém je v tobě a dosud jsi to na ni ani nezkusil. Konkrétně z věty "Z mého pohledu si strašně dobře sedneme a ona je holka, se kterou bych velmi rád strávil zbytek života" je patrné, že nemáš žádné zkušenosti a to ani životní, ani sexuální. Jak to můžeš tvrdit, když jste spolu ani nespali? A i kdyby ano, tak je to strašně naivní prohlášení. Stejně jako je mimo mísu posuzovat jestli dotyčná působí nezkušeně - kolikrát je holka do které bys to neřekl schopná takových věcí, že by ses hodně divil.
Vystřídal jsem stovky holek a proto vím, že s některými jsem si rozumněl jen v posteli, ale povahově jsme si neseděli, s jinými zase jen povahově, ale sex za moc nestál. Když si ti dva rozumí povahově i v posteli, je to něco úžasného, ale i vzácného. Tím myslím celkovou kompatibilitu včetně toho jestli se ti dva shodnou na tom jak často sex potřebují (někdy se potkají dva z nichž jeden to chce každý den a tomu druhému to stačí 1x týdně).
Sex je důležitá součást vztahu, proto jsem ho vždy inicioval co nejdříve, abych dotyčnou poznal. Holky sex iniciují zcela výjímečně, vždycky spíš čekají až to na ně zkusí kluk. Stejně tak jich má velké procento v povaze dělat naoko drahoty. Ve skutečnosti to chtějí, ale nechtějí aby si kluk myslel, že jsou snadno dostupné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.