Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Originální dárek pro přítelkyni

Od: spermik* odpovědí: 14 změna:

Zdravím :) ... Moje přítelkyně bude mít 17tý narozeniny a já bych jí chtěl překvapit a potešit nějakým originálním dárkem (peníze mě nezajímají, ty vždycky jsou a vždycky budou)... Dárek bych chtěl jakože aby to působilo romanticky a ne klasický odpovědi: Kup jí vybrátor... :X ... prosím poraďte mi :3

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nejoriginálnějším dárkem v tomto případě je buďto zlatý řetízek,náramek,prsten,náušnice...Prostě zlatý šperk,ten vždy zabere a má pro dívku i ženu veliký význam.Je to zároveň i nádherná památka na toho daného člověka -muže.Žena ho má vlastně posléze stále na očích ;)

doplněno 27.10.14 22:27:

Jj,seskok padákem,let balónem,soukromým letadlem,jízda v rolls royce,nebo v bridčce...Originální? *nevi*

spermik*
hodnocení

Děkuju za radu, ale já bych chtěl něco víc :) ... něco co nenapadne každého, něco opravdu originálního :) ... napadlo mě třeba řetízek a k tomu 17 modrých růží :) ... Ale chtěl bych ještě něco originálnějšího :)

eulalie*

A co je na 17 modrých růžích a řetízku originálního? Nic. Vůbec nic. Je to taková klasika, o které si každý myslí, jak bude originální...

hodnocení

1x

Mezi lidmi dokáží být propastné rozdíly. Někdo se potěší i z maličkosti, jinému není nic dobré.

Ke svým osmnáctinám v roce 1973 jsem dostala od svého chlapce /nyní už léta svého manžela/ 3 bílé karafiáty, kvalitní patrovou bonboniéru a čínské pero - tehdy poslední výkřik techniky. Byla jsem spokojená a často si na to vzpomenu. On je fakt, že tehdy se ani moc vybírat nedalo, nebylo až tak z čeho.

Pokud se opravdu nemusíš ohlížet na peníze, kup pro ni a pro sebe dovolenou na Maledivách. Jeden ze zdejších rádců tam byl a poslal mi nádherné fotky. V sychravých podzimních a zimních dnech si je ráda pořád dokola prohlížím a říkám si, jak by tam muselo být krásně. Jenže já ty peníze nemám a tak musím zůstat jen u snění.

Ty se klidně vyprav i s dívkou. Bude na to jistě vzpomínat celý život.

Jen se mi zdá, jestli neinvestuješ trochu předčasně. Nepřeji Ti žádné životní karamboly, ale víš,kolik mladých, hezkých, dychtivých děvčat Ti ještě může přeběhnout přes cestu? Tak nebuď zbytečně rozmařilý, aby zbylo případně i na ty, které teprve přijdou. *smich* Jaga.

zwiki*
hodnocení

1x

Zdravím.Což takhle romantický grupensex?

eulalie*
hodnocení

0x

Peníze vás nezajímají? Tak ji kupte nové auto, ale to jí zatím bude stát v garáži, no posléze k osmnáctým narozeninám řidičský kurz...

spermik*
hodnocení

To je romantika :)) děkuju velice! (y) .. někdo s inteligentnějšíma nazorama prosím :(

eulalie*

Co vaši slečnu baví? Co se jí líbí? Jak pak chcete tady poradit? Vždyť každá baba je jiná a každé se líbí něco jiného.

guk
hodnocení

0x

Chudák holka, která je majetkem žárlivce.

ohneta*
hodnocení

0x

Pokud je dobrodružné povahy, koupil bych ji nějaký zážitek.

doplněno 27.10.14 22:28:

Jo ládine, Paříž je pěkné město. U Eiffelovky si může třeba od černochů koupit tuny miniaturních eiffelovek :)

ladinpraha*

Třeba letecký výlet do Paříže na nákup módy. Platební kartu k tomu. To by byl adrenalin, na který by do smrti nezapomněla. I tu romantiku by v tom určitě našla.

nekdojiny*
hodnocení

0x

Pokud vyloženě nejste dítě miliardáře, případně nejste sám miliardář, pak s tím Vaším "peníze mě nezajímají" jste na nejlepší cestě k osobnímu bakrotu...

kikai
14.11.14 21:21
hodnocení

0x

Jéééééééé :)

sanyo*

Já bych asi i poradil, ale nejdříve bych musel vědět, jak to a proč tvrdíte : peníze mě nezajímají, ty vždycky jsou a vždycky budou)... Na základě čeho jste přesvědčen, že to tak bylo, je a zejména bude...
To na vašem charakteru něvěští nic dobrého a proto, asi raději zmlknu, neb, to asi nemá žádný velký a trvanlivý význam ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]