Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co koupit k promocim?

Od: chlamak* odpovědí: 7 změna:

Ahoj vsichni, nejak nevim jakej darek koupit segre k promocim. Neco originalniho, co bude patrit jenom ji... Nenapada vas neco? V cene cca 3-5 tisic

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stana*
hodnocení

0x

já dostala šperky (řetízek, přívěsek) . Ale to asi není moc originální, viď? Já jsem naopak přispívala sestře na kolo, přála si ho.

hodnocení

0x

V prvni rade urcite kyticku.

A k tomu jeste neco.

Co ji udela radost. Retizek, naramek, nausnice, hodinky, auto...

Neco, co treba vyuzije ve sve budouci praci. Stetoskop, prirucku uspesneho managera, program do pocitace, sefovske kreslo k psacimu stolu...

Nebo se ji zeptej, co by treba chtela / potrebovala / hodilo by se ji.

lidka*
hodnocení

0x

Já jsem nejprve myslela nějaký víkendový relaxační pobyt - který by si beze sporu zasloužila. Ceny tak odpovídají i Vámi uvedenému rozpětí. 2. verze byla let balónem. Také cenově odpovídá. Při tom jsem narazila na stránky : darek.cz/... kde si určitě vyberete - od luxusních parfémů, po šperky, relaxační pobyty, adrenalinové zážitky - prostě všechno, co by brách mohl své ségře darovat k promoci. *tanec* Tak dobře vyberte, ať má sestra hezkou památku! *palec*

chlamak*
hodnocení

Diky vsem za typy a odkazy... urcite mate tady pravdu ze nejlepsi bude se ji zeptat co by si prala... jdu na to a cenim si vasich rad...

Dekuji Chlamak :)

mil®
hodnocení

0x

Dostal jsem pečetní prsten s monogramem.

hodnocení

0x

..sluší se dát kromě květin něco pěkného, trvalé hodonoty , aby tu vydřenou resp. vysněnou chvíli dlouho ale příjemně připomínalo

a nemusí to být ryze praktické... ale samozřejmě může ..kompletní Ottův slovník naučný s dodatky..?

hodnocení

0x

Já jsem kdysi dostala kufříkový šicí stroj. Moc jsem ho využila a mám ho dodnes (skoro 30 let).

Bratranci, který promoval na anorganické chemii, jsem koupila jakousi odbornou publikaci, kterou si sám vybral. Vůbec nevím, o čem to bylo, ale on měl ohromnou radost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]