Nejste přihlášen/a.
Byla jsem dnes u zubní hygienistky, mám opuchlé dásně a bolí mě každý zub. Na internetu ukazují , že se zuby na zubní hygieně čistí ultrazvukem, ale mě to dělali takovými háčky, bolelo to velmi a krvácelo ještě víc a ještě ty nehorázné peníze za to. Už to nechci nikdy zažít! Už jste absolvovali něco podobného?
Jojo, u mě to taky začínalo takovým středověkým nástrojem, byť na elektrický pohon. Chvílema bolest dost intenzivní. Ale asi to určitý efekt mělo...zuby čistý jak ve čtrnácti, fleky od kafe pryč. Dásně mě taky dva tři dny bolely, ono to přejde. Údajně stačí absolvovat hygienu 1x ročně, u paradentiků 2x ročně. Taky zvažuji, zda má cenu to znovu absolvovat...není to nejlevnější.
Mně, když nemám kamene moc taky zubařka ,,rve" kámen normálně manuálně. No je ptřeba zuby čistit, aby se tolik netvořil.. Za mě doporučím pastu Pronamel, která pomáhá zpevňovat zubní sklovinu a chrání zvláště citlivé zuby před zubním kazem, takže ta by mohla vyhvovat i vám. Čistit ěkně měkkým kartáčkem a neflákat ani mezizubní prostory. Markéta, GSK
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.