Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s ck Ludor?

Od: pajas* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, prosím Vás máte někdo zkušenosti s cestovní kanceláří Ludor? Pokud ano, jaké? Chtěli bychom si od této cestovky koupit ubytování do Itálie a tak o ní hledáme nějaké info. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nejlevnější a nejlepší, když si ubytování zajistíte z těchto stránek-co jsem zde objednal vždy vyšlo na 100%. bosenohy.cz/...

sede
hodnocení

0x

No 22. 8. snima odjíždíme. Zatím jim moc nevěřím a již zasláním pokynů - elektornicky, kdy si musíte vytisknou i vypsat i zdravotní kartičky- v katalogu bylo uvedeno, že veně je zahrnut závěrečný úklid, cenu jsme zaplatili již v lednu a dnes jsem se dověděla, že úklid dělá klient a rozkazovacím způsobem pod výhružkou srážky z kauce za apartmán uvedeno, že bude - použito tučné písmo a podtrženo - perfektně uklizený, dále vyneste odpadky (to beru jako samozřejmost), ale odmrazte a vyčistěte chladničku, ukliďte a vytřete koupelnu, zem včetně balkonu adt. dokonce si s sebou máte vzít hadr na podlahu, čistící prostředky atd.! Mám pocit, že snad muselo dojít k chybě a pokyny pro ty kterým jsme zaplatili za závěrečný úklid poslali nám, kteří jsme ho zaplatili. Jen doufám, že v podobném duchu nebute celá dovolená a že mé reklamaci na vrácení ceny závěrčného úklidu CK obratem vyhoví. Ozvu se jak dopadla reklamace i dovolená. Syde

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Jako problém se může objevit kdykoliv a u kohokoliv, ale co jsem trochu pohledal po netu tak celkem podle ohlasů spíš převažovala spokojenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]