Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemůžu zapomenout na kluka!

Od: misickaa odpovědí: 7 změna:

ahojík je mi 14 let a chodila jsem se 16 letým klukem byl to můůj sem a tak se mi to splnilo 28.1.009 jsme spolu začali chodit a nák po tejdnu jsme se rozešli,mám problém na toho kluka nemůžu zapomenout i když jsem s jiným klukem prostě nemůžu pořád ho vidím ve škole atd.. poradtě mi jinak se utrápím k smrti________nemůžu mýt kluka když pořád myslím na bejvalýho _____dĚkuji!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Těžko radit, když pomoc není. Tady je rada jediná, nechat pracovat čas. Nic jiného nikdo nevymyslel. Vyvaruj se vytloukat vztah vztahem a nech to přebolet. Dej si oddych, budou prázdniny a tak toho využij. Věnuj se věcem které jsi chtěla dávno udělat a nezbýval ti na nic čas. Nebudu ti radit abys na něho nemyslela, bylo by to zbytečné. Stejně budeš. Nech pracovat čas a pokus se najít činnost, která tě přes prázdniny zabaví. Sportuj, choď mezi lidi, bav se. Vím že si říkáš, tobě se to řekne. Prožil to každý z nás a jsme tady. Hlavu vzhůru! Jsi mladá pěkná holka a čas ukáže. Drž se.

petr12345*
hodnocení

0x

Rada by byla - když se budeš líbat atd... s jiným tak si představuj že je to ten minulej :) Já to dělám že když (třeba z nouze) ojíždím nějákou ošklivku tak si představuju můj idol z neslušných filmů a hned je to radostnější :-D

Anebo pokud by to bylo fakt vážný (což asi není :) ) tak existují i psychoterapie (např. psychoanalýza, regrese, hypnóza) které úspěšně řeší podobné problémy, protože to může mít příčinu mnohem hlubší v našem podvědomí , stejně jako třeba různé bezdůvodné fóbie atd.

PS: A on už nezabírá ani když mu nabídneš třeba líbání? prvně bych to zkusil...

lukasek*
hodnocení

0x
Počkej, to nechápu... tys s ním chodila tejden a už pár měsíců na něj nemůžeš zapomenout? a čím tě tak okouzlil? vypadá jak princ Krasoň... anebo rozměrama tam dole?

katerina*
hodnocení

0x

na tohle rada není. Tady ti pomůže jen čas jsi ještě hodně mladá a svou lásku teprve najdeš. uvidíš.

mobilman*
hodnocení

0x

Jsi ještě mladá nech uplynout čas na kluky máš času habaděj ...Jasný,že mi neuvěříš to prostě v tomhle věku nejde ...Máš svojí hlavu a tak proto budeš dělat spousty chyb ...

petr12345*

Já nevím proč tomu říkat chyby... Taky jsem byl mladej a ojel jsem kdeco... ale nikdy sem toho nelitoval... Zářezy na futru za každou dobytou jsou přece chloubou každého správného chlapa (a snad i správné baby) :-D

hanszimmer*
hodnocení

0x

Tohle není žádná sranda dá se to udělat dle mě jedině tak že by jsi si našla někoho koho myluješ ještě víc než bevalího jako že přetlouct špatnej pocit nadšením a láskou najít nové kamoše novou zábavu novej koníček něco co tě pomuže zapomenout třebba i mazlíček na doma nevím do jaké míry je pravdivé ale četl jsem někde že jse na tom pocitu muže člověk stát závyslím aže stoho muže bejt problém jako hrom. Co udělá labud po trátě partnera

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]