Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás!
Už delší dobu hledám nějaký fantasy seriál, který by byl podobný čarodějkám. Zatím jsem našel a dokoukal Witches of East End, Hrdinové, Supernatural a teď se chystám na Tomorrow People. Velmi se mi líbilo WoEE, to mi asi nejvíc připomnělo Čarodějky, ale ani tento seriál nebyl to pravé. Rozhodně něchci Hru o Trůny, ani Once Upon Time nebo jak se to jmenuje. Chci prostě něco trošku akčnějšího, kde je hodně té magie, např. teleportace, různý blesky, ohnivý koule atd, však vy snad víte, co myslím Celkem se mi líbí seriál (nebo film?) v této "ukázce"(
To je pravda. To není špatný seriál. Jinak v tom seznamu nevidím jeden který jsem sice neviděl, ale asi do té kategorie docela dobře zapadá, a sice Tajemství kruhu ( The Secret Circle ).
doplněno 26.10.14 01:05:Ještě trochu mimo kategorii, ale vzhledem ke zmínění Heroes či Tomorrow People je ta kategorie asi širší, bych zmínil i pár dalších seriálů, co by mohly zaujmout: Marvels Agents of S.H.I.E.L.D., Arrow, (Grimm).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.