Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
kdyby náhodou někdo věděl o jaké video se na YouTube jedná.. :D Pokud by někdo věděl napište. Bylo to animované video spíše v šedých odstínech o illuminatech, ufo, mimozemstanů, 11.září, zkoumalo se tam dolarovka atd. atd., prostě typické konspirační otázky. Po celou dobu vyprávěl jeden mužský hlas. Myslím, že to dokonce mělo pár dílu.
Je to nejspíše marné ale zkusil jsem to
Jak dlouhé to byly videa? v jakém jazyce? O konspiracích jsem viděl desítky animovaných videii
V anglickém jazyce, byla dlouhá takže přes 10 minut bych řekl určitě, bohužel to nemělo moc zhlednutí. Bylo to o tom jak jsem psal, něco jako o novém světovém řádu. Bylo to takové amatérsky udělané
doplněno 04.11.14 20:28:Určitě je nejméně rok staré
Přesně takto. Bylo to v tomto stylu. Nicméně takových videí je stovky :D Asi to nenajdem, každopádně to bylo přesně takto udělané, jednoduše. Pokud by to pomohlo, pamatuji si tedy jak tam probíral dolarovou bankovku a různý spojení s nimi a dokonce prý že ve USA vlastně se nacházeli mimozemské bytosti pod zemí, spolupracovali, takže občas i šílenosti :D
možná tušim co to je za video, měl jsem ho kdysi uložené na stárem PC zkusim se podívat na HDD jestli to tam vyhrabu
doplněno 04.11.14 21:35:Tak bohužel, nemůžu to najít, vypadá to ,že jsem to asi smazal dřív než mi PC odešel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.