Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pokud Váš syn dělá hhhh hrrrrrr, tak zřejmě nekašle, ale snaží si odkašlat. Tedy, bude mít hleny v krku nebo na hlasivkách. Ale, to je jen spekulace, protože slyšet to zde není. A nevíme, zda nemá zvýšenou teplotu nebo i jiné příznaky. Takže, k (dětskému) lékaři.
Zdravím!
trochu mi tu chybí podrobnější popis .., ale pokud pan doktor mávnul rukou, pak můžete navštívit jiného...
Příčiny kašle a dráždění můžou být různé - moje švagrová kašle a chrchle z důvodu poškození hrtanu při nehodě - bortí se jí po chybném zásahu doktorů.
Může být alergie na něco... něčím zpuštěná (pokud nebyl dodnes alergikem), může se jednat o nachlazení,..
Když si nejsem jistá, že je návštěva lékaře nutná, ale zároveň mám obavy, tak VŽDY prvně zavolám dětské lékařce, řeknu co se děje. Někdy je lepší prvně zavolat, než sedět 2 hodiny v čekárně a ještě kde co navíc pochytat. Pokud neznáš číslo na lékařku, tak na internetu jistě bude při zadání jména a místa působiště nebo tyto tel. čísla bývají na stránkách obce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.