Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co štípe, když už nejsou komáři?

Od: nikc® odpovědí: 14 změna:

Dobrý večer. Náhodou nevíte, který hmyz mě štípe, když ležím celý den pod peřinou a pak najdu dva štípance na nohou a drbu se? Koukala jsem po bytě a našla akorát malou mušku. Nebo jestli to nebylo něco z deky? Štípance jsou to podobné jako od komára. Ale komáry v bytě nemívám ani v létě, natož na podzim.

Děkuju za odpovědi.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, tak, komáři jsou ještě stále aktivní a právě v bytě, kde je tepleji, než venku. Ale, může to být i bleška nebo štěnice - vyloučit se to nedá . Zdravím!

doplněno 21.10.14 21:52:

wamp - když komár bzučí, tak se o něm alespoň ví, ale já tu mám nějaké potvory a ty ani nezabzučí a hned štípou. Tazatelka se patrně odkopala a komáři měli hody.

doplněno 21.10.14 22:18:

nikc - jak jste to myslela s tím honěním. Docela jsem na rozpacích a asi mám velkou fantazii .

doplněno 21.10.14 22:31:

nikc - aha, tak to se omlouvám. Asi jsem si ten pojem honit špatně vyložil. Ale, stejně si myslím, že to budou štípance od komára, protože jich je v bytech dost. A přes den jsou v klidu a s nocí začínají útočit.

hodnocení

Zdravím. wamp měla co honit, já ne. Mušku jsem stříkla biolitem, tak nevím, jestli byla plná krve. :)

doplněno 21.10.14 22:41:

Kéž byste měl pravdu. Ale nemívám v bytě komáry a když jo, tak je najdu. Mám síťku proti hmyzu. Vím, jak jste to myslel předtím, taky mě to napadlo:). Byla to jenom shoda náhod, že to vyznělo dvojsmyslně. :)

hodnocení

1x

Nevim co Te stipe doma, ale ted jsem jednoho komara doma zabil.

hodnocení

1x
Ano,komari se opravdu radi schovavaji do teplicka,jak rika kolega /Ben/.Take jsem vcera vecer jednoho honila,bzucel mne u ucha,previt :-D
hodnocení

Wamp. Zdravím. Taky bych chtěla něco honit, ale není co. U ucha mi nic nebzučelo a to jsem v noci byla vzhůru. Snad to byla ta muška, kterou jsem ráno zabila. Podobná tiplici byla.

ria*
hodnocení

1x

Dobrý den, já myslím, že se to letos vše nějak přemnožilo, včera jsem nad ránem rozsvítila a na stěně si spokojeně hovělo asi 5 nacucaných komárů, přes den si někam zalezou, krom toho jsou ted všude blechy, z procházky po lese si běžně přinesu kloše. Mám pocit, že těchto "havětí" tolik nebývalo...

hodnocení

Zdravím. V lese jsem nebyla ani nepamatuju. Jednou vedle mě byla v posteli ryběnka. Komára jsem nenašla.

helper123*
21.10.14 22:15
hodnocení

0x

komáři.

alena*
hodnocení

0x

Jestli jste se nedávno vrátila z dovolené, kde jste spala v jakémkoli ubytovacím zařízení, popřemýšlejte o tom, že to jsou štěnice. My jsme si je z dovolené přivezli před osmi lety. Protože jsem je předtím nikdy v životě neviděla, trvalo mi delší dobu než jsem zjistila co to je a hodně dlouho trvalo, než jsme se jich zbavili.

hodnocení

Nevrátila jsem se nedávno z dovolené. Napadlo mě, jestli to není z postele.

alena*

Jestli si myslíte, že by to mohlo být z postele, prohlédněte počlivě celou postel včetně povlečení. Štěnice zanechávají výkaly, vypadá to jako černé tečky. Mohla jste jí chytit v tramvaji. Vím, že se opakuji, ale do dneška z nich mám velký strach.

hodnocení

Dobrý den. A jak se jich zbavím, když bych je našla? A jak vypadají ty štípance? Včera mě taky něco přes den štípalo do nohy. V noci nic. Tečky na posteli nemám. Je to asi záhada. Dokonce mě napadlo, jestli to není nějaká alergie.

doplněno 23.10.14 18:56:

štěnice kousají prý v noci a jinam než na nohy a mě to štípe jen na nohy.

asd*
hodnocení

0x

Komár, blecha, štěnice...

sanyo*

řekl bych, že s největší pravděpodobností to je komár, který se pěkně dovede schovat. Nejvíce jich "nastřádáte" do bytu tehdy, když máte podsklepený a vlhký domek, a kde nejvíce přezimují... Často se schovávají i za skříň, v kytkách, prostě všude.. Pokud nemáte perfektní zrak, tak jej snadno přehlédnete. Pokud si jste jista místem, ukliďte jídlo a osobní věci, včetně peřin , zavřete okna a místnost vystříkejte pořádně Biolitem a místnost na pár desítek minut opusťte. Myslím, že to bude stačit. Pokud máte komáry ve sklepě, tak tam nasaďte protikomáří jednotku - alespoň 2 biolity a pryč. Na pusu si dejte alespoň kapesník nebo ručník..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]