Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tanecni, prodlouzena

Od: tajemnej* odpovědí: 3 změna:
Dobry den, jdu dneska na prvni prodlouzenou.. Mame si vzit kytku.. Ale jde mi o to, moje partnerka ma uz tyden strevni chripku a nejde tam. Kamarad mi radi, abych zkratka bral nejakou hezkou bez ohledu na to, jestli ma partnera nebo ne.. Pry se to u nich loni delalo. Mydlite si, ze to tak mohu udelat? Nebo tam radsi stat a pockat ktera na me vyjde? Bojim sr, ze prijdu k holce.. Pozadam ji o tanec ale prijde tam jeji tanecnik a odstrci me, to by byl trapas. Co radite vy? Diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na první prodloužené je volenka, v páru se chodí až na závěrečný ples. Když Tě odmítne (i když to se nestává, většinou s Tebou půjde, i když na něhoko čekala), tak si z toho nic nedělej, neber si to osobně a zeptej se jiné holky. Jinak se třeba při volence podívej, která holka kouká kolem a ne na jednoho kluka, ta by nemusela mít partnera.

tajemnej*
hodnocení

To znamena ze to muzu zkusit i na holku co vim ze doted tancovala s jednim clovekem?

Můžeš, pevné páry jsou až v pokračovačkách a speciálkách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]