Nejste přihlášen/a.
všude v novinách čtu rychlé půjčky, půjčte si hned a neplaťte ani korunu navíc, můžete mi někdo říct, jak to vlastně funguje?
Funguje to jednoduše, půjčí vám na cokoli, nechtějí znát váš příjem a za rok zjistíte, že máte napůjčovaný milion u různých společností a nemáte z čeho splácet, to co jste nutně potřeboval už je poruchové, nefunkční a vám zbyly jen ty dluhy. Ta společnost musí z něčeho žít, zadarmo vám nic nedá.
Funguje to bezvadně, bohužel jen pro ty, kteří inzerují. Vždy se najde nějaká kavka, která si nepřečte podmínky.
A tu "korunu navíc" v případě poctivého splácení opravdu nezaplatíte, jejich nemalý výdělek je totiž započtený už ve splátkovém kalendáři - zkuste si někdy podobnou nabídku přepočítat. Ale nedejbože, když se se splátkou opozdíte, smluvní penále bývají neuvěřitelná - to už pak dořeší exekutor...
Odpustím si varování před podobnými nabídkami - myslím, že se ptáte pouze ze zvědavosti, nikoli proto, že byste služeb podobných lichvářů chtěla použít...
Rychlé půjčky = rychlá smrt.
Pokud si vezmete půjčku, přemýšlejte před tímto aktem hodně dlouho, jestli ji potřebujete a jaké máte možnosti. Ano, můžete si půjčit a když splatíte, vše bude ok. Existuje možnost, že nesplatíte včas? Budete mít dostatek peněz za nějaké období? Může se stát, že kvůli 5000,-kč budete dlužit 60tis..., pak exekuce třeba na byt rodičů...
Já jsem právě, viděla na internetu, že jsou dokonce i půjčky, že poprvé to máš všechno zdarma. Tak jsem se jen tak informativně na to chtěla zeptat
JJ... "Zaplo". Známý se z toho nemohl několik měsíců vyhrabat, protože když to nesplatíte přesně v termínu, pak úroky nabíhají takřka logaritmicky.
Rychlá půjčka bude asi rychlá ve všem, to jest v rychlém prověření dlužníka, z toho i vyjde, že ho moc nezajíma vaše bonita, tu nahradí v tom, že se v procentech ve splácení v procentech ve prospěch svůj napakují, když neručíte zástavou bydlení a to honem, nejste třeba krejčíř v zastoupení ritigo-advokátů, tak exekutor ve vašem případě předběhně vaše právní zastupení a vaše jistota bydlení bude vydražena ve prospěch učastníků dražby prodána ze vším všudy kámošům za hubičku..
Když to zaplatíte předčasně ...tak se napakuji za poplatky za předčasně a to zaplaceno úvěru...
HMMMM...
Když vše dodržíte, tak zaplátíte lichvu, nebo se začas dozvíte , že dlužíte pár kaček, ty zůročí a platí začátek mého příspěvku, jestli se pletu , tak mě rádcové opravte, ale poskytovatelé v současné dobé nejdou do rizika))
Pokud se dá, tak si nepůjčujte vůbec. Většinu půjček pořádně přeplatíte a můžete se dostat do dluhové spirály. Proto je dobré zvážit, zda půjčku opravdu potřebujete. Raději si pár drobných půjčte vrámci rodiny jako od nebankovních společností. Pár společností nabízí první půjčku zdarma, alias produkt za který nic neplatíte, pokud samozřejmě splatíte včas, jinak vás neminou penále.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.