Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miluju jí ale je to těžké

Od: tony69 odpovědí: 8 změna:

Mám problem s holkou, normálně si píšeme jako kamarádi, celkem dlouho už, ale jinak se nevídáme, jen na různých akcích párkrát za rok. Ale když se vidíme na nějaké akci , nechce se se mnou moc bavit, a problem je v tom že jí tajně miluju. Teď na poslední akci jsem si řekl že takhle už to nejde dál a že ji to řeknu ať to dopadne jakkoliv, jen najít příležitost, ale když jsme se potkali tak se mnou nechtěla vubec na nic jít, ani n chvili ven ani prostě chvíli bavit , a to jsem jí řekl několikrát že bych ji potřeboval něco duležiteho říct. Sice tam s někym byla ale mě to přišlo jako výmluvy. Ok pochopil bych to tak že prostě nic, ale na další den jsme si opět psali o té akci atd, smajlíky, sranda atd jako dřív, jako by se tam venku vubec nic nestalo. Tak to nechápu, jestli něco tuší protože jsem ji už vícekrát psal že ji to sluší, jednou řekl i venku nebo jí lajkuju fotky na fb atd takže by to bylo tak že to tušila a nechtěla to tam ode mně slyšet aby to nemusela řešit, nebo je za tím něco jiné. Kdyby se mnou nechtěla vubec nic mít, nebudeme si přece další den psát na facebooku několik hodin a psala by určitě jinak než před tím. Ale bylo to jako kdyby ten večer nic nebylo. Nevím co dál :(

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

A nejsou náhodou dvě? Jedna si píše na FB, druhou občas někde potkáte ...

tony69
hodnocení

Právě tohle nechápu, proč se venku ke mně chová jinak než na fb.

Jestli myslíte, že jsou 2 jako vážně 2 osoby, tak to fakt ne :D Máme více společných přátel atd znám ji prostě moc dobře jen není příležitost se moc vídat jinde.

iz*

Spíše mne napadlo, že když sama nemá zájem, nechává za sebe na FB psát někoho jiného ...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zdá se, že slečna je hravá jenom virtuálně na FCB, ale její skutečná povaha nebo názor na Vás je ta realita. Jak by to asi vypadalo, kdyby nebyl FCB? Berte vážněji tu realitu, kdy se chová odmítavě a chladně. Na FCB moc nevěřte - nebo se jí tam zeptejte, proč to dělá.

Možná si slečna jenom nemůže vybrat a má více nápadníků nebo nechce urazit a odmítnout. Zdravím!

asd*
hodnocení

0x

Až se budete vesele bavit na FB, tak jí někam pozvi - na kafe, do kina, na procházku. Pokud má aspoň trochu zájem, tak půjde. Pokud se vymluví bez vážného důvodu, tak zájem nemá. Pokud půjde, tak jí to řekneš a uvidíš.

jj*
21.10.14 19:33
hodnocení

0x

bohužel

donkarel*
hodnocení

0x

Smajlík ani like na facebooku nic neznamená. Může si s Tebou psát jen proto, že si nemá psát s kým jiným a prostě chce zabít nějak čas. Dřív se chodilo ven, dneska si mladí píšou na facebooku.

Bohužel osobní komunikaci nic nehradí a jak sám vidíš, když jí potkáš je úplně jiná.

Vykašli se ní a najdi si nějakou jinou! Vypni facebook, třeba jen jeden den v týdnu a vyraž místo sezení u počítače ven. Kamkoli, kde jsou holky. Do obchodu, do fitka, nebo jen tak třeba ven na ulici a snaž se vytvářet komunikační situace. Zeptat se holky třeba jen kolik je hodin... A až tohle zvládneš, začni pomýšlet nad tím, že se po optání na čas zeptáš, jestli si nechce vyměnit číslo :)

buss
hodnocení

0x

Najdi si nějakou z blízkého okolí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]