Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to normální?

Od: lolu* odpovědí: 7 změna:

je mi přes 16, ještě jsem nikdy s nikým nechodila.( nejsem sice žádná sexbomba, ale tak hnusná snad taky ne.)

je to normální?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Je to normální - věř zkušeným... :) ( naopak by se ti mohlo do budoucna velmi hodit... )

sam*
hodnocení

0x
Jestli ti to pomůže, tak já měl svůj první sex až někdy ve dvaceti. Tenkrát se mi to zdálo strašný ale dneska je to pro mě celkem humorné.
delfinek*
Ahoj,
jasne. Cim driv zacnes, tim driv se zklames a prijdes o iluze.Na druhou stranu jakmile nekoho najdes, tak se to pak muze hodne rychle vyvinout. Chozeni..pak zasnuby..svatba...atd. To se muze stat behem nekolika let. Takze v 16cti bych urcite nikam nespechala. V sestnacti, promin, jsi jeste pubertak, a je lepsi pockat nez trochu vyspejes. Ja taky cekala, a msim rict, ze jsem tedkom spokojena.
nensy*
Tak tady dávám naprostou pravdu DELFÍNEK.Prosím tě spěcháš jsi ještě moc mladá ještě zažiješ dosti sklamani i bolesti tak prosím tě nespěchej nikam .SO.
lolu*
hodnocení

díky za odpovědi,ale...no, pokusímse nikam nespěchat*plac*

al bunda*
hodnocení

0x

To se chlubíš, nebo si stěžuješ? *smich*

Není kam spěchat.

Skvělý den.

zwiki*
hodnocení

0x
ahoj,tak máš šanci to zkusit a jestli tě to netáhne za kluky tak zkus něco jiného:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]