Nejste přihlášen/a.
je mi přes 16, ještě jsem nikdy s nikým nechodila.( nejsem sice žádná sexbomba, ale tak hnusná snad taky ne.)
je to normální?
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
sam*
0x
Jestli ti to pomůže, tak já měl svůj první sex až někdy ve dvaceti. Tenkrát se mi to zdálo strašný ale dneska je to pro mě celkem humorné.
delfinek*
Ahoj,
jasne. Cim driv zacnes, tim driv se zklames a prijdes o iluze.Na druhou stranu jakmile nekoho najdes, tak se to pak muze hodne rychle vyvinout. Chozeni..pak zasnuby..svatba...atd. To se muze stat behem nekolika let. Takze v 16cti bych urcite nikam nespechala. V sestnacti, promin, jsi jeste pubertak, a je lepsi pockat nez trochu vyspejes. Ja taky cekala, a msim rict, ze jsem tedkom spokojena.
jasne. Cim driv zacnes, tim driv se zklames a prijdes o iluze.Na druhou stranu jakmile nekoho najdes, tak se to pak muze hodne rychle vyvinout. Chozeni..pak zasnuby..svatba...atd. To se muze stat behem nekolika let. Takze v 16cti bych urcite nikam nespechala. V sestnacti, promin, jsi jeste pubertak, a je lepsi pockat nez trochu vyspejes. Ja taky cekala, a msim rict, ze jsem tedkom spokojena.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]