Jestli ti to pomůže, tak já měl svůj první sex až někdy ve dvaceti. Tenkrát se mi to zdálo strašný ale dneska je to pro mě celkem humorné.
delfinek*
Ahoj, jasne. Cim driv zacnes, tim driv se zklames a prijdes o iluze.Na druhou stranu jakmile nekoho najdes, tak se to pak muze hodne rychle vyvinout. Chozeni..pak zasnuby..svatba...atd. To se muze stat behem nekolika let. Takze v 16cti bych urcite nikam nespechala. V sestnacti, promin, jsi jeste pubertak, a je lepsi pockat nez trochu vyspejes. Ja taky cekala, a msim rict, ze jsem tedkom spokojena.
nensy*
Tak tady dávám naprostou pravdu DELFÍNEK.Prosím tě spěcháš jsi ještě moc mladá ještě zažiješ dosti sklamani i bolesti tak prosím tě nespěchej nikam .SO.
lolu*
díky za odpovědi,ale...no, pokusímse nikam nespěchat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.