Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde hledat změstnance - inzertní weby

Od: ppopel* odpovědí: 4 změna:

Znáte inzertní servery, kam mohu zadat inzerát a najít zaměstnance? Je to jen na DPČ 20 hodin týdně a zpočátku půjde jen o asistenci po emailu/telefonu, tedy práce z domova. Pronájem kanceláře si zatím nemohu dovolit. Nutná je výborná aktivní znalost angličtiny a samozřejmě určitá disciplinovanost, dobrá by byla aspoň minimální orientace v účetnictví. V horizontu 0,5 roku - 1 roku počítám s přechodem na HPP a přechod do vlastní kanceláře, zatím totiž sám pracuji z domova.

Vzhledem k charakteru práce je to myslím vhodné pro studenty před koncem studia, nebo matky na rodičovské před koncem rodičovské, pokud uvažují, že po státnicích (po konci rodičovské) stejně budou hledat práci, myslím, že taková práce by jim mohla vyhovovat.

Vím, že existuje jobs.cz, ale tam se dávají inzeráty spíše na HPP.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslím, že ať zkusíte cokoliv, na takový inzerát budete mít lidí hafo. Prace.cz, jobs.cz, seznam taky má něco... a nakonec i MPSV. Konkrétně prace.cz má i podrubriku Brigády, pokud by Vám vyhovovala.

hodnocení

0x
Dobrý den,
kam vložit, neporadím.
Ale přítelkyně hledá něco podobného při práci (Ideálně, kdyby to mohla dělat přímo v práci, což by asistence po mailech šla), je mladá, mluví i píše plynule anglicky (žila tam rok) a zkušenost z účetnictvím má z jedné firmy, kde dělala fakturantku. Pokud budete chtít, napište mi soukromou poštou.

alita
hodnocení

0x

Na jobs.cz je sekce Brigády - můžete tam bezplatně zadat inzerát a vybrat si, jak dlouho má být zveřejněný.

ppopel*
hodnocení

Určitě nepůjde o brigádu, ale normální zaměstnání, jen na 4 hod denně / 20 hodin týdně, tj. vlastně poloviční úvazek. Jakmile zadám inzerát ve formě brigády, budou se mi právě hlásit studenti, kteří potřebují vydělat pár babek na pivo :) Já hledám spíš někoho, s kým pak můžu počítat na delší dobu a po určité době 0,5 rok-1 rok by eventuálně přešel na běžnou 8 hodinovou práci.

Koukal jsem na ten Seznam, ten by snad mohl být dost navštěvovaný. Děkuji za tip.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]