Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest prsa

Od: pave* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, je mi 18 let. Potřebuji poradit, bolí mě 2 dny pravé prso. Bolí jen když zmáčknu bradavku, kolem to nebolí. Levé je vpořádku a normální a mám pocit že sem tam nahmatám na pravé bradavce malou bulku. Děkuji Vám za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jste žena nebo muž? Není to patrné.

hodnocení

0x

Vzhledem k oprávněné "hysterii"kolem rakoviny prsu u žen ač jako nežena doporučím ihned nechat si vypsat pozvánku na mamograf, tyto věci není dobré brát na lehkou váhu, kor v mladém věku kdy to může způsobit problémy pro budoucí potomstvo, pravděpodobně nebudu s tímto doporučením sám..

Zde pročíst...

mamo.cz/...

U takto mladých žen se zpravidla neprovádí vyšetření mamografem, ale ultrazvukem.
Tipla bych to na nějaký zánět. Doporučuji objednat se na vyšetření ke svému gynekologovi, on se na to podívá, prohmatá a určí co dál..

hodnocení

0x

může to být zánět, při něm se v prsu tvoří abces, zajděte ke svému gynekologovi, on vás vyšetří, případně pošle na jiná všetření

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]