Nejste přihlášen/a.
Dostal jsem nabídku od firmy centropol, hledají obchodní zástupce pro prodej elektřiny. Na svém webu se chvástají jak jsou nejlevnější na trhu a koolik moc ušetříte, ale když jsem porovnal jejich ceník s ČEZem tak jsou levnější pouze u D45-přímotop a i tam byl rozdíl pouhých 360kč ročně (při mé spotřebě 12MWh)
Nic bližšího mi nechtějí říct jen když přijdu na jejich školení do Prahy (600km)
nemá někdo zkušenosti s touto firmou a jejich nabídkami?
několik let jsem dělal obchodního zástupce a své zákazníky jsem přesvěčil buďto službami nebo cenou, ale nechápu co nabídnout tady... Nejsem typ co tlačí na starou babičku aby se upsala a potom toho do konce roku litovala ( smlouvy jsou na rok)
zdravím, najdi si je v ARES nebo na soudnictví a podívej se co jsou zač, no a je ještě možnost až dojedeš do Prahy, že budou chtít prachy za to školení, no a pokud dělají tajnosti tak je možnost že mají nějakou genialní nabídku kterou tají z obch. dúvodů, nebo to jsou nějací hoštapleři...takže pokud se zúčastníš dej vědět jestli to bylo geniální...hezký den...
Zdravim.. Podobnou nabídku mám taktéž a taktéž zvažuji, zda spojím svou profesní kariéru s touto firmou. Jak jste dopadl? Já trochu googloval a vypadá to, že u firem a obcí moc úspěšní nejsou a po domácnotech, stejně jako vy, bez průkazné výhodnosti nabídky behat nehodlám... Předem díky za odpověď, třeba mi ušetříte čas.
Není to tak jak říkáš. Centropl má už ve smlouvách nejnižší ceny proti EON, PRE a Čezu. Je logické, že cenové zvýhodnění je u každého jiné. Domácnosti neušetří tolik, protože nemají zase tak vysokou spotřebu, takže se to u nich pohybuje kolem pár stovek úspory za rok. Pro firmy je to daleko zajímavější, protože jim nabízíš nejen nejnižší ceny a procentuální zvýhodnění, ale taky optimalizaci distribuční sazby, což u mnohých udělá rozdíl v desítkách tisíc. Školení se neprovádí jen v Praze, není problém dojet za vámi a udělat prezentaci ve vašem místě, ale je potřeba,aby bylo na tomto školení aspoň 5lidí, kteří mají zájem pracovat(nejlépe jako skupina) u Centropolu. Pokud se vrátím ještě k tomu Čezu, opět to není pravda, levnější je centropol ve všech tarifech proti Eon, Pre a Čezu a je to právě i častokrát dané optimalizací distribuční sazby, nehledě na to, že by to bylo porušení smlouvy, protože garance nejnižších cen na trhu proti těmto firmám zakotvena právě již ve smlouvě...pokud se nemýlím, je to v článku 4 odstavec 4 v Obchodních podmínkách. A taky smlouvy nejsou na rok, ale na dva, protože po dobu dvou let platí právě ta garance nejnižších cen na trhu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.