Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych vám poprosit o radu k danému tématu.
Nerad to nazývám problém, ale bohužel se mi to tak jeví. Poznal jsem jednu holku, když píši poznal myslím tím na internetu. Máme hodně společného a to hlavně koníček, díky kterému jsme se na jedné internetové diskuzi potkali. Píšu s ní, a i když ji neznám osobně, tak mi na ni záleží nějak moc. Nevím jestli to tak bere stejně, ale také mi píše, baví se se mnou atd. Problém je, že neví, jak udělat další krok- osobní schůzka nebo něco... Potřeboval bych zjistiit, jestli je na tom stejně.
Je stejně stará jako já (19 let).
A proč by nebylo? Můžeš se jí přece zeptat, jestli by nebyla proti osobnímu setkání, abyste si mohli popovídat o společném koníčku. Jenom takhle obecně, ne ji někam hned zvát nebo jí vnucovat svou návštěvu.
Nezvi dívku hned na večeři či na výlet - na to máš čas, dívka také může cuknout, nezná tě.
Vem to s humorem, máš na ní telefon? Vyptej si jej a pak jí zavolej, že o společném koníčku jí musíš moc a moc popovídat, chceš znát její názor a že by ti prstíky upadly, než bys jí to všechno napsal. Nakonec otázka - souhlasíš s osobním setkáním? Přizpůsobím se místu a času co navrhneš. A je to. Maximálně řekne NE a ty budeš mít čistou hlavu a nebudeš zbytečně přemýšlet co kdyby, atd. Přesně tak jak radí Ladin.
Ahoj,
osobně si myslím, že holka by se osobního setkání mohla trochu vylekat (dneska si člověk není nikdy jistý, s kým že si to vlastně píše..). Ale být tebou, přidala bych k psaní i třeba skype videohovory, aby viděla, že jsi opravdu ten mladý člověk, se kterým si celou dobu píše. Myslím, že by proti tomu neměla nic mít, i když já bych se na jejím místě asi styděla a moc nevěděla, co v tu chvíli říkat, ale to je normální.
Dopředu si trošku promysli, o čem si můžete povídat, aby nenastala nějaká trapná situace, kdy budete oba v rozpacích a beze slov na sebe nejistě koukat... pokud nemá webkameru, tak jí jen volej, i to je super. Když bude chtít tvojí fotku (fotky), neváhej - znamená to, že si tě oťukává a má zájem .
Když už o sobě budete vědět, že jste reální (hlavně ona když si bude jistá, že nejsi žádnej tlustej dědouš s plnovousem), navrhla bych společné setkání - pokud bydlíte dál od sebe, navrhni, že přijedeš někam trochu blíž k ní - ne setkání na půli cesty - , ať ona nemusí moc daleko (pro pocit, že může utéct domů, kdyby něco :D ). Myslím že už jen to, že se na setkání dostaví znamená, že u ní máš úspěch. Rozhodně neváhej a šanci nepromrhej - když si dobře rozumíte, není co řešit . Držím palce.
Ps: Jen co se týče společného koníčku.. hlavně se před ní nevytahuj, že jsi v tom a v tom fakt dobrý, aby ona neměla pocit méněcennosti..
Hele, nikdy jsi ji nevidel neznate se a jenom si pisete. Mate spolecne zajmy a smejete se spolu to je sice pekny, ale dokud se nezeptas tak nic nezjistis.
Napis ji ze bys s ni rad vyrazil nekdy ven a videl ji osobne a navrhni nejake misto kde je hodne lidi aby se nemusela bat. Pripadne si s ni zavolej po skype nebo pres telefon nez se sejdete. Kdyz te odmitne, tak aspon vis na cem jsi.
K cemu ti bude, kdyz nejak slozite pres nejake zpravy budes zjistovat, jestli i ji na tobe zalezi. A co udelas, kdyz rekne ze jo, ale pak se stejne nebude chtit sejit?
Osobni kontakt NIC NENAHRADI!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.