Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
před nedávnem jsem potkal jednu dívku a na první pohled se zamiloval. Je krásná, milá, inteligentní, ale zjistil jsem, že je o dost silnější než já (fyzicky). S přehledem mě porazila v páce, má větší svaly, atd. V té páce dokázala porazit i všechny kluky okolo. Netuším, jak se náš vztah bude vyvíjet, ale už teď mám pocit, že jsem ten slabší v páru a to mi není příjemné.
Dobrý den, asi bych se toho nebál a může se to hodit. Píšete, že je k Vám milá, tak by mohla být i něžná nebo mít porozumění - a to je fajn. Horší by bylo, kdyby to byl jen chladný silák až mužského chování. Pokud jste zatím nenašel na té slečně jiné vady, tak směle kupředu. Zdravím!
P.S. Ty souboje na páku by mohla trochu omezit - nevypadá to moc žensky.
Třeba vás bude na rukou nosit... to není špatné :D
Láska je láska a fyzická síla na ni nemá vliv (pokud ji nepoužije v případě nešťastné lásky proti vám).
Máte možnost začít posilovat a zkusit se jí vyrovnat - ale to se nejprve zeptejte, jestli s tím nebude mít potíž ona - jestli třeba díky tomu nebude chtít vztah ukončit..
Hold má asi víc testosteronu než je zdrávo, to je normální, některé ženy jsou mužnější než někteří muži a naopak. A pokud je trénovaná, má zdravou mysl a cvičí, tak porazí kdejakýho chlapa, kterej necvičí, nic nedělá a je zakrnělej.
Každopádně ženský obecně sílu maj, hlavně když třeba musí bránit svoje dítě, tak to dokážou být až extrémně silný a nepříjemný. Nicméně průměrnej chlap by měl s přehledem porazit průměrnou ženu.
Pokud se hodláte se svojí slečnou i nadále poměřovat..tak toho radši nechte a běžte o dům dál.Pokud nejste schopný se srovnat s tím jaká je... Povím Vám něco z osobní zkušenosti. Potkala jsem spoustu chlapů .byli příjemní, milý, báječní...ale " hubení" .Nejsem " korpulentní ani nijak prostorově výrazná" , jsem krev a mlíko ,ale potřebuji vedle sebe mít prostě "kus chlapa". Nemyslím tím kulturistu,ale prostě kus mužskýho. Nadbíhalo mi pár kamarádů, samý huběňouři,správní hoši ale prostě...chemie nula. Už jsem byla za netýkavku a vybíravou mrchu...Až jsem potkala současného přítele...dva metry a 120 kilo.. Nikdo nechápal co na něm vidím...Pro mě je to ten pravý...
Vždy se říká že duše a nitro je důležitější než cokoliv ,ale fyzická přitažlivost je podle mého nejdůležitější. Protože
pokud si " nevoníte" hezkým slovem se to nespraví...Je to jen o Vaší hlavě...
Dobrý dotaz. Jsem jednou na tůře vysoko v Tatrách potkal manželský párek s dítětem. Tatínek vypadal jako trochu starší kluk, byl nic moc, něco odhadem do sedmdesáti kilo, nesl malý baťoh se svačinou. To přibližně dvacetikilové mimino nesla na zádech maminka. Musela to být snad nějaká těžkotonážní atletka či vzpěračka, protože takové svaly jinde neuvidíte.
Jestli máte komplexy, pak si vezměte za příklad z Karla IV, otce vlasti. Jeho poslední žena byla mnohem silnější než on. Prý skutečně dokázala v rukách roztrhnout pancíř nebo zlomit meč, no a jak jim to doma klapalo. Žili spolu úplně v klidu a spokojeně a on ji ještě povzbuzoval a popoháněl k lepším výkonům.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.