Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koncerty zpěvaček

Od: anonymboyy odpovědí: 1 změna:

Zdravím, předem se omlouvám za asi špatné umístění tématu, ale nevěděl jsem, kam jinam to dát.
K vánocům chci dát sobě takový menší dárek, takže bych chtěl jít na koncert nějaké z mých oblíbených zpěvaček, bohužel se na těch stránkách koncertů moc nevyznám, tak bych potřeboval pomoci od Vás.
Jedná se o tyto zpěvačky - Ellie Goulding, Alexandra Stan, Lana Del Rey a Iggy Azalea.
Nevěděl by prosím někdo z Vás, jestli se do konce roku některá z těchto zpěvaček nechystá do Česka, nebo do Rakouska? Pokud ano, byly by jste tak hodní a napsaly mě kdy, nejlépe přímo nějakou stránku, kde je i cena vstupu?
Předem děkuji za každou radu!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Dobrý den,

jelikož je téměř skoro konec roku, tak i kdyby ještě nějaký koncert byl, pravděpodobně by byl už dáno vyprodaný. Co jsem se díval, tak žádný není. Doporučuju sledovat concertboom.com/... v roce 2015 nebo zkrátka po novém roce napsat do google jméno interpreta koncert Praha a pokud bude naplánovaného, určitě se vám to tam zobrazí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]